Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
Pozdrav svima,
Prvo. Izvinjavam se ako sam temu pokrenuo u pogrešnoj kategoriji te prema tome molim moderatore da istu preusmere gde treba, ili možda jednostavnije da samo prebace ovo pitanje u neku već postojeću temu.
Kako sam naslov kaže imam pitanje vezano za ovaj uređaj. Za razliku od računara nisam nikad koristio ovako nešto i meni to na papiru deluje više nego smešno za današnje standarde ako uzmemo u obzir koliko košta, 8 GB ram i 256 SSD, više o tome ovde:
Fora je u tome što ovo treba da kupi sestra koja studira grafički dizajn te nas interesuje da li vredi dati 1500 evra za ovako nešto po preporuci profesora sa fakulteta.
Da li vi mislite da ima nešto bolje za sličan novac ili da je jeftinije?
Prvo. Izvinjavam se ako sam temu pokrenuo u pogrešnoj kategoriji te prema tome molim moderatore da istu preusmere gde treba, ili možda jednostavnije da samo prebace ovo pitanje u neku već postojeću temu.
Kako sam naslov kaže imam pitanje vezano za ovaj uređaj. Za razliku od računara nisam nikad koristio ovako nešto i meni to na papiru deluje više nego smešno za današnje standarde ako uzmemo u obzir koliko košta, 8 GB ram i 256 SSD, više o tome ovde:
Buy MacBook Pro
Discover the MacBook Pro laptop with the M4 family of chips, built for Apple Intelligence. Get credit when you trade in an eligible Mac. Buy now.
www.apple.com
Da li vi mislite da ima nešto bolje za sličan novac ili da je jeftinije?