Šta je novo?

Mac --> PC

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da, bar da ima naku nabudzenu mashinu pa da ga chvek josh i shvati, ali Athlon 2200+ i integrisana grafika? A i ono shto je naveo da radi na PC-u bez problema mozhe i na Mac-u, da igra igre pa da mu josh chovek i oprosti :d

" In the future, I want to get an Athlon 64 board and CPU with AGP support for a decent video card. "

Poslednja izmena:
Ma da, bar da ima naku nabudzenu mashinu pa da ga chvek josh i shvati, ali Athlon 2200+ i integrisana grafika? A i ono shto je naveo da radi na PC-u bez problema mozhe i na Mac-u, da igra igre pa da mu josh chovek i oprosti :d

" In the future, I want to get an Athlon 64 board and CPU with AGP support for a decent video card. "

😀 😀 😀 ....Nije mi jasan tip koji je DUAL G5 zamenio za Athlon i Agp video??!?!?!!!!!!

Pa *******cija je u pitanju... Osim ako ovaj stvarno nije udaren mokrom carapom u glavu.

Fora je ekstra 🙂 Voleo bi da imam kesha - pa da od jednog MacBook Pro laptopa napravim neku CeleronM varijantu 😉

Evo bas od delimirovog da vidim kako bi odreagovao 🙂 Grimasa na licu bi bila priceless :d

Vec vidim novu reklamu na tvu:

MacBook Pro - 2300 $
Fujitsu&Siemens Amilo Pro V3515 - 700€
Adaptacija, prepakivanje - 100€

Izraz na Delimirovom licu - Neprocenjivo (priceless)

Ima stvari koje novac ne moze da kupi...

Za sve ostalo, tu je MasterCard

😀

@delimir: Ma kakav iAlertU, bre. Cak i da je dobar kao lavlja kandza za kola, pa i kandzu skinu, razbiju zadnje staklo, vezu lanac za kuku dzipa sa jedne strane i za volan auta sa druge, gas do daske, iscupaju volan i teraj. Mi cemo sekirom, evo ja se javljam dobrovoljno. 🙂

Drzite se vi vasih zutih PC-jeva, cim spominjete sekire i slicna srednjevekovna oruzja - nije Mac za vas 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno