Šta je novo?

MAC OS za apple notebook .. Gde i Koliko ?

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Treba da reinstaliram system na apple lap-top-u ... i to hitno ... ali mi treba macintosh operativni sistem ... treba mi veoma hitno ... pa ...
... da li neko zna gde bih mogo da nadjem ( kupim ) to u Bgd-u ... i da li postoji srpska verzija ovog operativnog sistema.

milanbb je napisao(la):
www.unicorn.co.yu - rade odrzavanje press opreme
www.mac.co.yu
www.apple.co.yu - zvanicna distribucija...

Thanx ... nego ... kako uraditi password recovery :trust: ... ne mogu da dignem sistem jer ne znam pass ... znachi postoji solucija da brisnem hard ili nekako obrishem usera ili resetujem pass ????

Moze li se to odraditi ... :trust:

Zaista ne znam, mac os-om sam se zanimao nekada davno i cisto informativno, pitaj Silverglider - a ili se strpi jos malo da sam odgovori 😀

milanbb je napisao(la):
Zaista ne znam, mac os-om sam se zanimao nekada davno i cisto informativno, pitaj Silverglider - a ili se strpi jos malo da sam odgovori 😀

Snasho sam se .. nasho sam na netu kako se to radi iz konzole ... 😉 :wave:

A ... jel zna neko kako da vidim koji modem imam ... tamo u modem properties sam nasho gomilu modema i probao i nece ni sa jednim apple modemom ... ???
Da nije do systema ... mozda se system zbunio pa nece da radi modem ... gde se on reinstalira ( modem ) ??? :trust:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno