Šta je novo?

Mac OS X [Aqua] tema za Win XP?

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Da li postoji ova tema za nash budjavi windows, danas sam dobio Mac World casopis i video, a potom se i izlozio na novi izgled X-a, pa bi hteo nesto slicno i za PC, jel ste videli negde takvu temu?

Nasao sam jednu odlicnu [barem po slici] temu, ALI problem je u tome sto su Apple-ovi advokati stupili na scenu, i na netu nema nigde ove theme, ako je neko slucajno ima neka kaze!

A ovako izgleda thema

Ne znam ko je stupio na scenu, ali ja imam otkako sam instalirao XP barem desetak sličnih tema sa oznakam MacOS, Aqua, i sl... Ima ih na svakom ćošku 😉

I ta tema za koju si zakačio link se može skinuti...

Jel imas bas ovu za koju sam dao link, i reci gde si ih nabavio, ja sam nasao neke ali su krsh, ova je najbolja.

I skinuo si ovu za koju sam dao link, ja sam pokusavao i nema sanse, stane kod 111kb i nece dalje, pa sam mislio da su zeznuli link jer sam citao na netu za te zabrane od strane Apple-a.

Mislim da je najbolja "varijacija na temu" AQUA verzija koja je pod imenom MacOS X zato što uz nju ide i set ikona i desktop wallpaper iz originalnog MacOS X-a. Znači My Computer će ti imati ikonicu na kojoj je PowerMac G4, kanta će biti drugačija itd...

Uostalom evo ti u Attachmentu slika pa pogledaj sam. Verzija kuju ja imam je oko 500 kb...Imam takođe i Eclipse OS X koja je takođe dosta dobra (300kb i verzija od preko 1.5 MB), ali i neke koje su slabijeg kvaliteta kao AquaGreen, AquaGraphite itd...

Ako hoćeš ovu iz Attachmenta piši mi na mail da ti to pošaljem, samo ako te Apple pita odakle ti ta tema - mi se ne znamo 😛

delimir je napisao(la):
Ako hoćeš ovu iz Attachmenta piši mi na mail da ti to pošaljem, samo ako te Apple pita odakle ti ta tema - mi se ne znamo 😛

Ako neće on, hoću ja🙂 [email protected]

Naravno, ako me oni iz Applea nešto pitaju, ne znam ništa 😀

Jel ta tema iz atacmenta u stvari ona za koju sam ovde ostavio link, jer sam tu temu uspeo da dobijem[ thankz Vocko 😉 ].

cudno, meni je skinuo tu temu normalno sto je Amon ra rekao da mu stane na xx kb.

nego ako hoces, mogu ti na mail poslati...

Hvala ti Miroslave, Vocko mi je skinuo i dao. Cudno - par dana sam pokusavao da je skinem i preko DAP-a i ostalih download programa i nije htelo, ali je sada sve ok.

Nazad
Vrh Dno