Šta je novo?

mac g3 laptop

• Začetnik teme Začetnik teme veske
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Gde bi se to moglo nabaviti, tipa neka masina na 300 mhz..........Cuo sam da su cene oko 100 eura pa i manje.Jeli to tacno?

Tesko veske,znas da je Mac uvek bio skuplji od PC-a zbog dizajna i mnoooogo boljes OS-a,pa sigurno i polovni lapici imaju visu cenu!Mozda je to neko nudio ispalo iz kamiona,ili je mozda bacio link sa licitacije sa eBay-a,nije to kod nas moguce naci po toj ceni!
Pozdrav ,)

100 eura tesko, ali mi se cini za ispod 150-200 moze. ja sam imao ponudu za nesto slicno pre jedno godinu dana i bilo je upravo toliko. kompletno delovalo je cak jako malo korisceno, jedini problem sto je ekran bio 800x600.
uz malo srece....nadju se ljudi kojima je mac suvise drugaciji i nekompatibilan sa onim sto gledaju svaki dan i zele da ga se rese.

Pa za 250 eura mi je lik nudio neki g4 na cini mi se nesto oko giga, ali nisam imao kinte.E a ovaj sa 800x600 bi mi savrseno odgovarao, jer mi treba najobicniji mac, cisto da naucim OS.Frenchie aj vidi mozes li doci do te masine i za kolko i zovni me na PM.Aj pa uzdravlje

Uradi pretragu na malim oglasima PC Berze...
npr. nacices:
iBOOK G3 300 MHz,128MB,6GB,Combo(DVD/CDRW,dodat),56K,
10/100MBs,baterija nece da se puni, 12"TFT(800x600)200 evra

Powerbook G3 350MHz(L2 cash 1MB),192 MB,10 GB,CD,14"TFT
(1024x768),56K,10/100MBs,IR,baterija odlicna,SVHS, 250 evra

pozz

Pa za 250 eura mi je lik nudio neki g4 na cini mi se nesto oko giga, ali nisam imao kinte.E a ovaj sa 800x600 bi mi savrseno odgovarao, jer mi treba najobicniji mac, cisto da naucim OS.Frenchie aj vidi mozes li doci do te masine i za kolko i zovni me na PM.Aj pa uzdravlje

a da ipak razmislis o ekonomicnijoj varijanti?
http://www.windowsdevcenter.com/pub/a/windows/2005/01/18/PearPC.html
http://pearpc.sourceforge.net/

mislim ako je samo za *******ciju....
ili mac os x intel edition pa da malcice buzis 😉

Poslednja izmena:
Pa moja masina je duron na 1300 mhz, 256 mb rama, pa nemogu poterati mac os intel edition.

ajd jos jednom pregledaj linkove koje sam ti dao

Ahhh da videh linove, ok probacu.

Nazad
Vrh Dno