gmlale
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2003
- Poena
- 630
Moja oprema
- Mobilni telefon
- 063626864
- Pristup internetu
- Optički internet
Poznanica me zamolila da preinstaliram Windows na Mac-u koji joj je stajao nekoriscen godinama. Na sebi je imao fabricki instaliran Win 7 Home Premium. Inace je u pitanju Mac Book Pro A1278 (MacBookPro8,1 pise u system information). Prvobitna namera mi je bila da instaliram win 10, ali ne vidi zvuk tako da sam stavio win 8.1 prof).
To sad i nije neki problem nego glavna stvar koja me muci je veliko pregrevanje, nekada kad se pokrene aplikacija a nekada kada je i u leru odjednom ventilator ode na max, vidim u monitoringu da temp ode na +90C, obicno je u leru preko 60, nije greska posto laptop bude poprilcno vreo na dodir. Ja sam ga otvarao i ocistio ali ocigledno nije do toga. procesor je I7-2640M sa Intel HD3000 grafikom.
Inace da naglasim da sa samim Mac-ovima nemam skoro nikakvog iskustva.
To sad i nije neki problem nego glavna stvar koja me muci je veliko pregrevanje, nekada kad se pokrene aplikacija a nekada kada je i u leru odjednom ventilator ode na max, vidim u monitoringu da temp ode na +90C, obicno je u leru preko 60, nije greska posto laptop bude poprilcno vreo na dodir. Ja sam ga otvarao i ocistio ali ocigledno nije do toga. procesor je I7-2640M sa Intel HD3000 grafikom.
Inace da naglasim da sa samim Mac-ovima nemam skoro nikakvog iskustva.