Šta je novo?

ma dajte mi savet?

malidebeli

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2005
Poena
309
koji fon da uzmem, dali Samsung z 107 ili z107 ili mi ti modeli 3G uopste netrebaju?
Mozda Nokia 6101, mozda LG U8330 ili sta za nekih 150-170 Eura?

malidebeli je napisao(la):
koji fon da uzmem, dali Samsung z 107 ili z107 ili mi ti modeli 3G uopste netrebaju?
Mozda Nokia 6101, mozda LG U8330 ili sta za nekih 150-170 Eura?

Bilo koju Nokiu, ako te se ne svidi posle nekog vremena uvek mozes da je prodas, menjas...Sa ovim ostalima ce ici malo teze, a i mislim da ces biti zadovoljan Nokiom.

Uskoro i mts i 063 uvode UMTS tako da ne bi bio zgoreg da bude 3g telefon.
Pitanje je samo koliko će ljudi imati telefone sa tom funkcijom, ali zaživeće i to ubrzo.

...i treba ti samo ako hoces da se gledas sa onim s kojim razgovaras, ili da preko interneta skidas nesto. Ukratko, za sada potpuno nebitno to sto UMTS nudi, a kada bude primenjivo - verujem da ces zameniti telefon.

Sumnjam da ce mnogo vas hteti da zameni telefon za 3G jer kad dodje (a nece bas tako brzo) bice dooobro skupa zanimacija,sigurno nece biti jeftinije od obicnog razgovora a koliko ce biti skuplje videcemo!
Uzmi neku Nokia-u ili SE u zavisnosti koliko imas kesa i kakvi su ti ukusi,a ako neznas ni to da odaberes onda kazi sta ti treba i predlozicemo ti (za te pare imas recimo K700-170 evra ili neku Nokiu za taj kes,vidi samo sta dobijas za svoje pare!)
Pozdrav

Posto vidim da te interesuju telefoni na preklop razmisli i o Motoroli V 635.Mislim da je to trenutno najbolja solucija za te pare a da je na preklop
Pozdrav

Kada 3g U Srbiji????

[Goran] je napisao(la):
Uskoro i mts i 063 uvode UMTS tako da ne bi bio zgoreg da bude 3g telefon.
Pitanje je samo koliko će ljudi imati telefone sa tom funkcijom, ali zaživeće i to ubrzo.

Zanima me kada ce 3G poceti u Srbiji i po kojoj ceni???? Imam dosta stari aparat, ali je dobar, jer ima pristup internetu tako da mogu da proverim mail. Pre dva meseca ,kada sam bio u Grckoj na letovanju, VODAFONE GR je nudio Motorolu V1010 za 80e uz ugovornu obavezu na 30dana sa pretplatom od 25e, tako da je neko mogao da pazari 3G aparat za 105e, ali uslov je da je GRK!!!!! A cinimi se da ce mts i mobtel malo napumpati cenu aparata sa 3Gom.

3G nece skoro.Valjda je u nekom delu BGa u fazi testiranja ali treba mnogo opreme da bi to zazivelo.A ne treba napominjati da ta oprema nije uopste jeftina.A i ako uvedu ove godine(sansa <1%) laganica mozes da uzmes 3G tel za 5 godina kada spadne cena takvog razgovora na normalnu :)

Vrh Dno