Jesu li te spadaju u one što zahtevaju mobilnu aplikaciju, i da neke funkcije ne rade bez aplikacije? Video sam negde da neki model tako radi, to je za izbegavati.Treba razmotriti Bosch series 4 ili 6. Po mogucnosti da je Made in Germany. Kako mi je receno uredjaji proizvedeni u DE su kvalitetniji od onih pravljenih u Poljskoj.
obelezim markerom strelice na obe mlaznice, namestim ih u istom smeru ka vratima na primer, ukljucim i cekam da krene da prskaju, otvorim vrata i vidim koja se pomera a koja stojiкако знаш дал се млазнице окрећу или не ?
Imam Beko (tada bio najskuplji model) već evo osam godina i veoma retko se desi da nešto ne opere dobro (obično kada je mašina prenatrpana ili zbog loše složenih sudova).Zeleo bih da cujem iskustva novopecenih korisnika sudomašina, kao i starih dugogodisnjih korisnika, da li vam ovo ima smisla?
Elem, imam Beko DSN28521X, pisao sam ranije, prilicno lose pere i ne daje uvek iste rezultate. Nekada opere nesto zagorelo i speceno, a nekada nije u stanju serpu od supe da opere (koja se ispere pod mlazom vode u sudoperi). Auto 45-65 program koristi premalo vode te nikada ne opere i ne ispere escajg kako treba. Masina se koristi svega par puta godisnje, najvise kada su neke proslave i rođendani.
Meni drugar koji ima 15 beko sudomasina u porodici, zna ih u dusu, kaze da je problem u tome sto je ne koristimo cesto, i da zato lose pere, te da bi smo je trebali koristiti svakodnevno u periodu od mesec dana sa prilicno zaprljanim sudjem i to na duzim programima te da cemo onda primetiti razliku u pranju i da ce prati sve okej.
—- Meni to apsolutno nema logike, jer to je kao da se neko požali da mu nova veš mašina pere loše, a onda ja dodjem i kažem da treba mesec dana da pere samo usr*ne gaće na 95 i da će onda da pere dobro. Suludo, zar ne?
Osim toga, Mislim da moja masina ima neki problem, a to sam tek sada primetio. Nakon zadnje ture sudja, gde izmedju ostalog nije bila u stanju da opere šerpu od supe, otvorio sam filter i video da je ostavila poprilicnu kolicinu masne i mutne vode u koritu filtera. Mislim da to nije normalno pogotovo posle 2 ispiranja na visokoj temperaturi. Osim toga, pumpa nekada sporije vrti, a nekada brze, na istom programu, bez ikakvog razloga, te je nekada pritisak drasticno manji a zna i da bude neuravnotezen. (Drugar kaze da je to okej i da to njegove rade).
Ja nikada do sada nisam čuo za onakav savet što se tiče mesec dana korištenja, svako ko je kupio ovde na forumu novu mašinu svi su bili zadovoljni i niko se nije zalio na ove stvari. Osim toga, svaka tura koja ima rostfrei posudje, mora da bude umrljano flekama od vode. Sve je okej podeseno, sjaj i so..
Probane su tablete Finish Quantum, Finish Powerball Lemon, Fairy Platinum, Somat trenutno, i sa svim tabletama se isto ponasa.
Po obradi (pre pregleda masine) sam zakljucio da je iz masine, da nije slucajno tu. Sad kad sam pregledao, sve sto mogu da vidim je na svom mestu, ali kad se digne plastika sa dna, ima 5-6 takvih istih al su svi na svom mestu. Pola sata sam pregledao i ne nadjoh da fali negde. A opet mi nerealno da je slucajno (u proizvodnji) ostao u masini, i da deceniju nije isplivaoPregledaj vrata iznutra, i bocno.
Probam nekad pa javim. Uglavnom, primecujem da se prskalice lakse vrte.^ meni to sredstco ništa nije pomoglo.
Ono finish pljosnato je mnogo bolje
Jel mi se čini ili se ranije nešto plaćalo da bi se skinuli ti programi?Da,preko aplikacije Homeconnect mogu da se preuzmu dodatni programi.
bravo to sam davno hteo da napisemFinish ono sredstvo za čišćenje mašine, u pljosnatoj flašici, obrat'te pažnju, naš tupavi uvoznik zalepi etiketu sa deklaracijom na srpskom. To je odštampano na običnom papiru koji se raspadne u mašini tokom pranja, pa onda nakupi na filteru, sve za onim žvaka lepkom.
Ne kažem da to imaju na svim turama, ali mene jedna takva zadesila.
Ista prica, bukvalno skinem sve ostatke, i kad god pogledam filter cist je.Isperem od one grublje prljavštine - ostataka hrane i onda stavim u mašinu.
Da meni mnogi bas to kazu, zato sam vas i pitao.Ma najbolje bi bo da se sudovi operu potpuno pre stavljanja u mašinu. Tad će sigurno biti dobro oprani.
Šalim se naravno, potrebno je samo ostatke hrane baciti u korpu za smeće i to je to. Ono za šta vam treba voda da očistite, mašina postaje suvišna.
Ne treba nista da se placa,samo imas dodatne programe na aplikaciji.Jel mi se čini ili se ranije nešto plaćalo da bi se skinuli ti programi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari