Šta je novo?

M8 retro konzola

matke84

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
215
Pozdrav svima. Da li je neko imao iskustva sa ovom retro konzolom tj game stickom? Cena je vise nego povoljna i ono sto sam video na youtube-u deluje pristojno.

Pozdrav svima. Da li je neko imao iskustva sa ovom retro konzolom tj game stickom? Cena je vise nego povoljna i ono sto sam video na youtube-u deluje pristojno.

Dosta igara ne radi kako treba a joypad ima neki LAG pa je u nekim igrama tesko bas upravljati zbog kasnjenja

Dodao bi jos da zna da se lepo zagreje , pa zna jos vise da laguje. Moracu da probam da mu poskidam plastiku i da stavim hladnjake, pa da vidim kako ce biti. :)

Hvala na odgovoru. Video sam jos jedan model X3 PRO. Kazu da je za nijansu bolji mada realno ne moze se ocekivati cuda. Za neku laganu razonodu.

Meni stradala sd kartica posle par dana koriscenja. Sada je neupotrebljiv uredjaj bez sd kartice. Nisam na vreme klonirao karticu koke je dosla uz uredjaj, a nisam uspoleo da nadjem image kartice na netu.

Meni stradala sd kartica posle par dana koriscenja. Sada je neupotrebljiv uredjaj bez sd kartice. Nisam na vreme klonirao karticu koke je dosla uz uredjaj, a nisam uspoleo da nadjem image kartice na netu.

Bukvalno minut guglanja

Hvala na linku. Vec zam bio pokusavao sa drugim image fajlovima sto sam nalazio na nekim ruskim sajtovima ali nije bilo uspesno.

Vrh Dno