big je napisao(la):Imam 500mhz-a k6-2 , 128Mb i m64 sa 32Mb. Koliko bi ubrzanje dobio kupovinom nove graficke tj. mx400
Nedovoljno, zbog sporosti procesora, ploce i memorijskog subsistema.big je napisao(la):Imam 500mhz-a k6-2 , 128Mb i m64 sa 32Mb. Koliko bi ubrzanje dobio kupovinom nove graficke tj. mx400
vvv je napisao(la):K62 500=celeron 300 po pitanju FPU-a(za igre)
Razmisljati o unapredjenju k6-2 je iluzorno(to je ipak P1 na 500)
vvv je napisao(la):Pa naravno da sam mislio na BX plocu kad im je cena kao i neke vie 693
Inace na najgoroj Bx ploci memorijski protok sa cel 300@66 je brzi
od K6-2 500@125 sto sam imao prilike podrobno da ispitam bas na toj asus ploci ,a da ne pricamo o mnogo popularnijem mvp3(popularna Chaintech AGM) chipsetu koji je daleko ispod tog Ali-ja
Inace probaj quake sa tim K6-2(na 125) i celeronom na 300@66
pa ces i za fpu da se uveris
Kada bi P1 na 200 nekako uspeo da radi na 500 na dobroj tx ploci
mislim da bi bio iste brzine kao i taj k6-2 sve sa Asus Ali5 plocom
vvv je napisao(la):Sad ga pretera
Mvp3 i bx sa slicnim memorijskim protocima. Tu stvarno nemam vise sta da kazem nego ako je neko raspolozen da se kladi da ce na bilo kojoj
ploci bx cel 300 oduvati k6-2 500 po pitanju mem. protoka(imao sam razne bx ploce, asus p5ab ,acorp ali5 kao i chaintech 6agm2...) i sasvim sam siguran
Sto se tice sintetickih testova tu quake 2 ne spada jer je broj frejmova u njemu vrlo realna stvar i odslikava kvalitet(brzinu) FPU-a
Ako moze bez ovog uvlacenja durona i atlona u pricu
samo sam uporedjivao k6-2 sa celeronom,a ako si ocekivao da cu reci
da je cel1 brzi od durona moram da te razocaram![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari