Šta je novo?

M:tel pripejd (CG)

miki92

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poena
365
Dodjoh na odmor u Crnu Goru u Budvu i posto imam postpejd srpski broj rekoh da kupim mtel pripejd karticu. Kupim hello pripejd za 4 evra sa 3 evra kredita. Pogledam promocije,aktiviram tiket 15 dana neta po max brzini od 500 mb kad ono

Poslednja izmena:
i ja sam prosle godine koristio mtel internet... u sutomoru... net je neupotrebljiv :)

Ja bas danas kupio prepaid t-mobile data sim, 5€, 3GB, 15 dana samo za tu namjenu (internet). Moze se produziti. Meni zavrsava posao. Bolje ovo nego standardna prepaid kartica. Povoljniji su izgleda nego mtel i telenor. Ma i ovde je pokrivenost signala losa i sa 3G (HSPA+), a ne 4G. Boka Kotorska.

Poslednja izmena:
Trebali ste uzeti mts karticu i aktivirati mtel roming za 1200 dindzi i da vas bog vidi u Crnoj Gori. Pozivi (mts mreze + fiksni u srbiji) + net je neograniceno.

Prošle godine koristio i odlično radio net u Igalu i Njivicama.

Moram da demantujem sebe. Net je posle prvog dana radio sasvim ok, imam merenje i iz Budve i iz Podgorice na par mesta pa cu okaciti kada stignem. Inace meni je na stanju pisalo da imam 9000 i kusur mb pa se nisam ustrucavao sa koriscenjem, odgledao sam 2 filma, pustao na plazi drugima hot spot, youtube na 720p... I potrosio sam oko 4 gb. Izgleda da se malo pogubili u brojevima :)

@boki99 Ovo je odlična stvar. Manji paket za deset dana 800 dindži.

Ša se pogubili, potrosio 4gb, a imas 10gb.

I meni pise u uputstvu koje dolazi u karticu da imam 50mb, a imam 3gb. Uputstvo od prije 5 godina. Na sajtu su uvijek tacne informacije.

Pa pogubili se jer je promocija bila 500 mb za 3 evra. A ne 9 giga za 3 evra.

...da ne otvaram novu temu...

posle m-tela i "genijalci" iz telenora crne gore su uveli mesečno žickanje od 2 evra. ko ne plati posle 30 dana može samo da prima pozive, a posle ukupno 120 dana neuplaćivanja, broj se deaktivira.

da li neko zna kakva je situacija kod treće crnogorske mreže? (t-mobile)

Isto kao i kod ostale 2.

Trebali ste uzeti mts karticu i aktivirati mtel roming za 1200 dindzi i da vas bog vidi u Crnoj Gori. Pozivi (mts mreze + fiksni u srbiji) + net je neograniceno.

Da li je to pripejd kartica i da li taj mtel roming još uvek važi? Ima li možda Vip nešto slično?

To je obicna pripejd kartica. Imas na sajtu. Koliko znam VIP nema takve akcije.

Nema bolje ponude od te mts-mtel. Prošle godine sam je koristio radilo je bez problema.

Da li nekome radi YouTube aplikacija u romingu?

Sad probao i radi u CG.

Vrh Dno