Od jednom jer ti banka naplatiti 10 puta razliku kursa kada placas.Zelim da uplatim 50 evra na mtl karicu,zanima me da li je isplatljivije zbog poen uplatiti 10x 5 evra ili od jednom uplatiti 50 evra?
Bolje ti je 10x5 eura. Jel ti se isplate poeni. 100 GB na godinu dana vredi svaki centA sto se tece poena dobijam samo 1?
Platićeš kursnu razliku kod banke za sve transakcije posebno. Skuplja će biti pita od tepsije.To i ja mislim ,posto verujem da kada uplatim 50 evra dobicu samo 1 poen
Platićeš kursnu razliku kod banke za sve transakcije posebno. Skuplja će biti pita od tepsije.
Kod svih banaka je isto kada kupujes dopunu placas po jednom kursu a po drugom ti knjize kada uzimas dopunu.Зависи коју банку користи.
Kod svih banaka je isto kada kupujes dopunu placas po jednom kursu a po drugom ti knjize kada uzimas dopunu.
Postoji li način da smanjim ping na m:tel CG internetu koga koristim u BiH? Kreće se oko 40ms...
Za 3 eu dopune u raiffeisen naplatili 361 ,24 din ,Ne. Nije. Prestani da širiš netačne informacije po forumu.
Za 3 eu dopune u raiffeisen naplatili 361 ,24 din ,
Ma to je smesno sad , kad se setim kako sam nekada prvih dana , jurio menjacnice po BG , i drugare u CG da dopunimKolika je ta provizije pa neki padaju u nesvest kad se spomene, 100, 200, 500 din. na uplatama od 5x10 evra ?
Upravo uplatio 3 eur. Skinuto 3 eur sa racuna, odnosno nema provizije i u dinarima je iznos 352,26. To je 117,42 kurs.
U pitanju je yettel banka.
Sa kojom bankom (racunom) je onda najbolje placati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari