Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je mislio na tenda 5G01 ax 1500 koji je malo skuplji(vise)

Zelim da uplatim 50 evra na mtl karicu,zanima me da li je isplatljivije zbog poen uplatiti 10x 5 evra ili od jednom uplatiti 50 evra?

ako su kurs i provizije iskljucivo procentualne, onda je potpuno sve jedno da li ce biti 5x ili 1x.
Tek na fiksnim provizijama po transakciji treba razmisljati o tome.

Kolika je ta provizije pa neki padaju u nesvest kad se spomene, 100, 200, 500 din. na uplatama od 5x10 evra ?

Kolika je ta provizije pa neki padaju u nesvest kad se spomene, 100, 200, 500 din. na uplatama od 5x10 evra ?
Ma to je smesno sad , kad se setim kako sam nekada prvih dana , jurio menjacnice po BG , i drugare u CG da dopunim
A ovo sad iz fotelje i gledamo u svaki dinar . ja se ni malo ne zalim na proviziju u RF

Upravo uplatio 3 eur. Skinuto 3 eur sa racuna, odnosno nema provizije i u dinarima je iznos 352,26. To je 117,42 kurs.
U pitanju je yettel banka.

Upravo uplatio 3 eur. Skinuto 3 eur sa racuna, odnosno nema provizije i u dinarima je iznos 352,26. To je 117,42 kurs.
U pitanju je yettel banka.

Nakon par dana proknjižiće po kursu 121+. Kod Yettel banke, transakcija se inicijalno računa po srednjem kursu a onda knjiži po drakonskom prodajnom nakon par dana. A mogao si proći po kursu 118,89, da si zamenio u menjačnici aplikacije.

Nije bitno za ovamo sitne transakcije, ali zrno po zrno - pogača. Ponavljam, ima podforum o bankama na forumu i mnogo informacija. Informišite se. Nemojte davati bankama nepotrebno novac zbog neinformisanosti.

Ovoliko skida RF sa iRačunom, nije baš povoljan kurs plus provizija 1%
1000202461.jpg

Da budem Iskren meni je prva banka u Prijedoru. Dok bi došao tamo uplatio u eurima vise bi goriva potrosio i vremena nego ta provizija od par feninga sto banka uzme na konverziju... Tako da ne znam sta bi rekao ako je neko ko ja nije mu bas praktično do daljnjeg. Ali hvala na ideji da imam eure za plaćanje kad budu moji isli nekim poslom svraticu bas da poveze sa karticom.

Na sajtu postoji neki Evropa 3 dana roaming dodataka, ali ga u mtel aplikaciji nemam - ima li nekog rešenja, da se ne bakćem sa drugim esimom zbog 3 dana u Austriji...

Nisam probao tako, treba mi tek u aprilu, ali volim unapred da se spremim sa opcijama 🙂

Ovo, cena je super i ne mora da se uzima druga kartica...

Prilozi

• Screenshot_20260206-145807.png
    Screenshot_20260206-145807.png
    93.5 KB · Pregleda: 56
Nazad
Vrh Dno