Šta je novo?

M$ mi poslao Security Patch na mail :)

Ser_Zile

Čuven
Učlanjen(a)
23.06.2002
Poena
679
Ukljucite AV program ako vam nije ukljucen pa pogledajte
Zanima me koji su virus spakovali(nemam trenutno CD sa AV a mrzi me da skidam).

Edit by silverglider: skinuo sam attachment; momci, cool je to sto ste dobili zarazeni mail, ali klonite se prakse da kacite ovde inficirane fajlove, molim vas.

Izgleda da je W32.Swen.A@mm.
Al' je pokvaren taj M$ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DeanXP je napisao(la):
Izgleda da je W32.Swen.A@mm.
Al' je pokvaren taj M$ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jesi otvorio poruku da vidis kako su sve lepo upakovali, pazi kad bi neko mogao i da nasedne. Pogledaj i odakle stize 😀

poslali i meni, stvarno su se potrudil...
nego nesto su aktivni ovih dana prekjuce sam dobio 11 poruka

Stvarno su sve lepo upakovali. To je jako opasno.
Tako je jedan moj drug naseo na Klez. Stigla mu poruka da mu je kompjuter zarazen i da obavezno pokrene "program za ciscenje" iz attacha. :boom: On se ne razume bas pa je naravno pokrenuo.
Ovo je jos gore jer su ga tako nasminkali. Najbolje je sto pise "Microsoft Corporation Security Department", a kad pogledas ono neka ucfkflhbygwu adresa. Strasno.

Da li se to samo meni cini ili u zadnje vreme vlada neka epidemija spama i virusa. Svake nedelje obavezno dobijem barem jedan-dva maila sa virusom, a o spamu da ni ne pricam. :eye:

Upravo sam ga i ja skinuo medjutim antivirus program kaze da je to neki crv i odmah ga obrisa.

DeanXP je napisao(la):
Stvarno su sve lepo upakovali. To je jako opasno.
Tako je jedan moj drug naseo na Klez. Stigla mu poruka da mu je kompjuter zarazen i da obavezno pokrene "program za ciscenje" iz attacha. :boom: On se ne razume bas pa je naravno pokrenuo.
Ovo je jos gore jer su ga tako nasminkali. Najbolje je sto pise "Microsoft Corporation Security Department", a kad pogledas ono neka ucfkflhbygwu adresa. Strasno.

Da li se to samo meni cini ili u zadnje vreme vlada neka epidemija spama i virusa. Svake nedelje obavezno dobijem barem jedan-dva maila sa virusom, a o spamu da ni ne pricam. :eye:
e vidis zbog takvih ljudi (nemoj misliti da vredjam ortaka, i sam poznajem desetinu takvih ljudi) je windows izasao na los glas, koji ne znaju nista, koji pokrecu sve zivo, a niko ne zna antivirus da apdejtuje ili ne daj boze neki security patch

pa nije MS dzabe stavio Automtic updates

Miroslav je napisao(la):

Imenjace ne zaboravi da imas mnogo ljudi kojima komp sluzi za posao i koji nemaju vremena da se bakcu nepotrebnim stvarima nego lepo sednu za komp otvore program u kome rade i to je sve sto ih zanima.
Licno znam neke koji bi se nasmejali i rekli:"bas lepo od MS-a mada ja nemam original win", i pokrenuli fajl smeskajuci se.
Svi koji se malo razumeju znaju da MS ne salje poruke sa zakrpama ni pod razno.

slazem se da ljude i treba da bas briga za takve stvari, i ja sam diobio takva dva maila juce i jos jedno 2 slicne sadrzine danas (a secam se jedno 2 virus maila za sve ove godine sto imam komp i net) .
da imam original win i da sam neki lik na planeti koje je kupio win i sve se lepo registrovao po ps-u, ladno bih ga kliknuo. prednost piraterije 🙂
A posto ovaj post nije pitanje a i da ne otvaram nov post.
task bar je poceo da mi ludije...tj. language bar.. radim nesto na kompu i samo provalim da je gore kao na "restore language bar"
prvo sam milsio da je virus i to je kao neki program sto me zeza gore, kad ne lezi vraze...language bar...
instalirao sam nortona 2002 i dao se na update..skinuo je oko 4mega virus update i 1 mega proram update.
Pitanje bi bilo ovako nesto...
da li je mozda sada i sam norton zarazen u samom programu pri instalaciji-(OK ili tako nesto🙂, i daje mi da je sve OK na particiji gde mi je win instaliran... a ostaler upravo skenira i vec vidim da gde je sada i nadalje nista nece naci?

sada provaljujem da se language bar dize iz task bara, kada kliknem nortonovu ili atijevu ikonicu na baru pored sata????
ma nije bitno, samo da nije virus!

Preko Yahooa prijateljica je dobila isto pisamce od "Microsofta", medjutim Norton ga je tamo, na Yahoo, odmah nasao i usledilo je brisanje.

Trenutno koristim neku stariju verziju SpamDetective, tako da prvo pregledam postu na serveru, brisem ili ostavljam, pa tek onda skidam u racunar.

Za poslednaj 3 dana sam dobio preko 100 ovakih poruka!!! Sreca, pa ih sve brisem na serveru (mail washerom)...zamisli da sam sve to skidao .....lele....
Mozda se svega 10ak poruka pojavilo sa istih adresa (kako je koja stizala sve sam ih stavljao na black listu), a sve u nazivu imaju Microsoft....ispred, a uglavnom iza @-a

Nazad
Vrh Dno