Šta je novo?

m-banking Unicredit banke

gadafi

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2005
Poena
455
Zdravo,

Da li još nekome Android aplikacija Unicredit banke za m-banking izgleda kao u atačmentu?
Pitam zbog toga što su na Plejstoru screenshotovi sasvim drugačiji od onoga što ja vidim.
Nekada ranije, kada sam imao Android 5, izgledalo je kao na Plejstoru, ali sam posle prešao na SlimKat 4.4.4 i od tada ovako izgleda. Izgled nije problem, nego nedostaju neki delovi aplikacije.
Telefon je Nexus 4, ako to ima veze.

Prilozi

• Screenshot_2015-09-10-18-15-07.png
    Screenshot_2015-09-10-18-15-07.png
    115.2 KB · Pregleda: 98
Мени изгледа као на ПС. Овако као теби, не.

Plejstor neke telefone detektuje kao nepodrzane za noviju verziju te aplikacije. Dok sam imao optimusg3 rom na lg g2, ta matora aplikacija mi se skidala. Pa sam morao da je skinem sa google play na kompu i da prebacim apk na telefon,da bih dobio novu. Dok na alcatel idol X,odmah dobijam najnoviju verziju. Sada imam cloudy3.3 na g2 i skida mi isto matoru verziju, na stock romu nisam probao.
Znaci samo se uloguj na kompu na plej,i preko nekog sajta za direct download apk fajlova skini aplikaciju i prebaci na telefon.

Bio si u pravu. Imao sam verziju 1.1.35, a najnovija je 1.5.29. Skinuo sam na drugom telefonu, pa sam prebacio apk kod mene i apdejtovao. Čak nije bilo potrebe da se ponovo aktivira, što nisam očekivao :)

Nazad
Vrh Dno