Šta je novo?

M-Audio Desktop monitore...

Raja-iz-kraja

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
304
Ehm, k'o sto naslov veli interesuje me da l' je ko vidjao, ili jos bolje slusao pa u najboljem slucaju i poseduje neke od dolenavedenih dektop monitora za DVD,Games, Home-Studio zaebancije. Modeli koji me interesuju su u inozemstvu relativno jeftini pa reko' da vidim ima l' ko od nasih formirano misljenje o nekom...
Modeli su: M-Audio Studio Pro 3
M-Audio Studio Pro 4
M-Audio DX 4
Cini mi se da su, u sustini, ova druga dva isti model sa razlicitim imenom.
Prilazem i koju slicicu...Hvala unapred... :,,:

Prilozi

Ja sam slusao M-Audio BX5 i BX8. Jako dobri monitori i nude dosta za ulozen novac. Zvuk je odlican ali su kutije male tako da se moze javiti nedostatak bass-a. Sto bash i nije dobro ako ciljas na DVD filmove i igre. Moraces najverovatnije da uzmes i neki sub pored njih. Ovo nisu multimedijalni zvucnici koji ce nekome da stoje pored kompa za slusanje muzike i gledanje filmova vec malo ozbiljnije kutije. Moj savet ti je da za te pare uzmes neki 5.1 sistem. Logitech, Philips ili Creative. Ako kojim slucajem ciljas na home amateur studio onda uzmi malo skuplje M-Audio BX5. Takodje imaj na umu da za ovakve kutije treba i dobra zvucna kartica. AC97 ili SBlive ne dolaze u obzir. Jer ca na ovim kutijama svi nedostaci tih zvucnih kartica doci do izrazaja. Pogotovo kod integrusa.

Treba mi M-audio muzicka karta sa firewire konekcijom.
Ima li ge da se kupi i posto ?
Hvala@!

Ima na vise mesta u gradu. Artist, Lyra (gen. zastupnici)

@Raja-iz-kraja

ako je ces samo filmove i igre onda nema svrhe da uzimas neke zvucnike koji spadaju u vrstu monitora (iako ovi to nisu :d )
Jos jedan razlog za ne uzimanje monitora a to je sto ti treba i dobra zvucna karta koja sigurno NIJE PODRZANA u igrama.
Pazari lepo neke multimedialne 5.1 zvucnike i super ce da ti bude

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno