Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Jebala te Kina, ima!!! Izaberi Aziju i imaš i Urbekistan... Da Bog da te put nanio tamo... :D

Vid' co'eka sto je neurozan. De dodji na jedan viski malo da se smiris xD Selim se u Kinu na leto, gugl tamo nije dostupan pa se ti snadji u gradu od 10mil ljudi a dolazis iz zemlje koja nema toliko na celoj teritoriji. Trazices ti meni da ti donesem kojecega kad budem dolazio nazad :D mock my words! :D

Hehe... Da znaš... Ima Kina... Pitanje... Koristiš li na pc W10?

Kina se verovatno... Kao i mnoge zemlje deli na više mapa... Možeš skinuti samo onu u koju ideš...
:D
I da... Drago mi je da si ukapirao šalu... ;)

Ako koristiš W10, iste možeš skinuti na pc...

Bio sam instalirao WinX u prvoj sedmici septembra medjutim nije bilo podrske za programe sa kojima radim pa sam morao da vratim sedmicu. Sad nikako da se nakanim da ga instaliram ponovo da vidim je li bolja situacija. Mozda sacekam mart posto ce tad Autodesk poceti sa isporukom paketa verzije 2017 sto bi trebalo da ima zvanicnu podrsku za WinX. Dzaba mape, dzaba sve ako mi Revit ne radi :D

Poslednja izmena:
Postoji i podforum za takve linkove i uopštene priče o različitim tipovima hlađenja, ovde se diskutuje o Lumiji 950XL i šupljem/lažnom marketingu.

Ok. Zamislimo da ne postoji, šta se to po tebi nalazi u cevi? Pošto je to cev, a ne bakar punog preseka.
Meni je sasvim dovoljna demonstracija rastavljanja telefona na sastavne delove u realnom vremenu, na sobnoj temperaturi, pri čemu se jasno vidi da hajpovanog "liquid coolinga" nema ni u tragovima.
Zamišljanje ostavljam onima koji više veruju marketinškim trikovima lažljivih korporacija nego sopstvenim očima. Na sreću, izgleda da je i takvih sve manje.

Hajde da se razumemo.

Liquid cooling jeste marketinška buvica i patka.

U cevi se jeste nalazio materijal, koji je specifičan za ovakvu vrstu hlađenja.

Možemo se zezati sa WP-om i novom politikom Malog Mekanog, gde postoji univerzalno kupatilo za sve (nabitnije u tom kupatilu su "ploščice", a ostali "enterijer" ko šiša, ako ne radi kojim slučajem) i koje je namerno nedovršeno, tj. "nikad neće biti završeno", ali ne možemo se zezati sa elementarnim stvarima.

Poslednja izmena:
Postoji i podforum za takve linkove i uopštene priče o različitim tipovima hlađenja, ovde se diskutuje o Lumiji 950XL i šupljem/lažnom marketingu.

Meni je sasvim dovoljna demonstracija rastavljanja telefona na sastavne delove u realnom vremenu, na sobnoj temperaturi, pri čemu se jasno vidi da hajpovanog "liquid coolinga" nema ni u tragovima.
Zamišljanje ostavljam onima koji više veruju marketinškim trikovima lažljivih korporacija nego sopstvenim očima. Na sreću, izgleda da je i takvih sve manje.

Prodaja nema ama bas nikakve veze sa ovim.

Kakve veze ima da li telefon ima liquid cooling ili ne sa prodajom ako se telefon ne greje sa tim procesorom koji je problematican.

Mozda su mu oborili cpu speed, W10M ionako nije zahtevan OS, pa da mu ne pomaze big.LITTLE ;-) cak i na ta spora 4x1.5ghz jezgra to sljaka super.
Nemas ti tu neki program koji ce da isprati rad i opterecenost te arhitekture, jos ako su odradili dobro taj pipe, ih nema frke.

Na stranu da li ima ili nema, da li se neko zalio na pregrevanje telefona? Ako nije, znaci da obavlja posao.

Umetnik.. onaj njegov klip sa 930 valjda, kao 'poslednja Nokia', *** knedla u grlu mi bila par sekundi..

Umetnik.. onaj njegov klip sa 930 valjda, kao 'poslednja Nokia', *** knedla u grlu mi bila par sekundi..

Pa vi stvarno postajete gori od jabucara, nekakve emocije prema parcetu plastike sa win os-om :d

A taj lik snima dobre video materijale samo ima uzasno iritirajuc glas.

Poslednja izmena:
Nema veze sa nokiom, vec kako je on to predstavio, moze biti za bilo sta kad neko ume to, ne bi bila knedla da je HHHHHAJME RRRRRRIVERA to snimio.. Ne budi default benchmarkovac sa bezveznim komentarima :)

Sent from mTalk

Daj bre, nisu to losi klipovi al' ti napravi sad neku umetnost sa emotivnim nabojem, knedla u grlu zbog iole kvalitetnijeg YT videa o nekom telefonu :d

Neko je sivonja pa ne moze ni u cemu da prepozna emociju, u njegovim klipovima je jako ocigledna, jer se vidi da voli to i zna kako da uklopi muziku sa kadrovima. Kao sto to radi emotivna pesma, spot, film.. sto ne bi mogao i YT klip?

Brate, lik snima zanimljive niskobudzetne klipove o telefonima, kamerama i slicnim uredjajima i sve je to super al' kakva knedla u grlu, o cemu pricas ti?! :d

Antiprotivan?!
Sve je stvar ukusa, Mattias-ov glas mi je baš gotivan, inače moj komšija, baš dobar čovek.
Njegov govor, akcenat... Imaju veze sa oblašću u kojoj je živeo i odrastao...
Tako kad uzmete da je Danskoj proveo deo života i deo u Skåne, razumećete ga, ali vrlo malo... Ipak, njegov eng. je gram. ispravan.
Šve. Primer: Jag ( čit. Jog, srp. Ja), dok severni, "ispravni deo", čita "jag".

Ljudi video je exttra, non stop razmišljam kako da zatvorim fin konstrkciju da kupim L950 :D u ovom paketuuuuuuu

Danas sam bio u firmi, Kopenhagen, svi zaposleni imaju L930, šefovi L1520...
Osim nas, samo dva iphona u firmi... :D

Dobio sam neki mali configuration update, nikakve izmene u broju firmw. Ili soft. nema...

Hajde da se razumemo.

Liquid cooling jeste marketinška buvica i patka.

U cevi se jeste nalazio materijal, koji je specifičan za ovakvu vrstu hlađenja.
O kom materijalu se radi u ovom konkretnom slučaju?

Možemo se zezati sa WP-om i novom politikom Malog Mekanog, gde postoji univerzalno kupatilo za sve (nabitnije u tom kupatilu su "ploščice", a ostali "enterijer" ko šiša, ako ne radi kojim slučajem) i koje je namerno nedovršeno, tj. "nikad neće biti završeno", ali ne možemo se zezati sa elementarnim stvarima.
Reci to onima koji se služe prljavim marketinškim trikovima.

Prodaja nema ama bas nikakve veze sa ovim.

Kakve veze ima da li telefon ima liquid cooling ili ne sa prodajom ako se telefon ne greje sa tim procesorom koji je problematican.
Nevezano da li je dobar ili loš, marketing uvek ima veze sa prodajom.
Naravno da neće propasti samo zbog ovog konkretnog primera šupljeg marketinga, ali im definitivno takvo ponašanje može samo odmoći na tržištu posle svih autogolova koje su sebi dali.

Što se tiče grejanja:
http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950-xl/409234-overheating-normal-usage.html
http://forums.windowscentral.com/mi...eating-950-xl-while-taking-photos-videos.html
http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950-xl/397619-lumia-950xl-first-look-problems.html

Takođe, sudeći po ovom testu, greje se primetno više nego iPhone pod identičnim uslovima.
Iznenađujuće za... khm, khm... "liquid cooling"... ;)

Glupost, treba razlikovati greje se... Mlak uređaj sa svim upaljinim konekcijama, gledanje 4K, mlak uređaj...!
Mlako, toplo, vruće... Postoji razlika.
Dakle, mlako, veruj mi na reč, držim ga u ruci i znam...!

Nazad
Vrh Dno