Šta je novo?

Luduje mi COREL 10 !!

MAleksandar

Čuven
Učlanjen(a)
05.05.2002
Poena
601
Izgubio sam Undo opciju. Pokuao sam sa ponovnim podesavanjima, reinstalacijom i nista. Zna li iko sta mu je?

Ajde budi malko odredjeniji...kako to mislis izgubio si Undo opciju? Da je nije progutao prazan prostor u kucistu?

CTRL+Z?

MAleksandar je napisao(la):
Izgubio sam Undo opciju. Pokuao sam sa ponovnim podesavanjima, reinstalacijom i nista. Zna li iko sta mu je?

Koliko me secanje sluzi, imao sam isti problem. Jedino sto je pomoglo je bilo uninstall, rucno brisanje Corel foldera, pa install. Hoce Corel da se zaglupi. Cini mi se da nije pomagao shortcut sa tastature, niti sam mogao vratiti undo preko customize menu. Mada, secam se sve nesto kroz maglu.

A jel ste instalirali Service Pack 1 i 2??? Meni je Corel10 pravio strasne probleme (kada kucam tekst moram rec po rec, jer posle pritiska na space prebaci na object tool i sl.), ali posle SP radi odlicno (kuc, kuc, da ga neureknem 🙂 )

Pozdrav

Ako zelite pouzdan rad sa vektorima ( pritom' ste orjentisani Core-u ),
instalirajte ( the best ) verziju 9 !!!
U 10-ci sam bio neuporedivo funkcionalniji i brzi, ali je toliko bagovit,
da sam se vratio oprobanoj verziji.
Mada da budem iskren, nisam probao sa SP-om !!!

Gringo je napisao(la):
Ako zelite pouzdan rad sa vektorima ( pritom' ste orjentisani Core-u ),
instalirajte ( the best ) verziju 9 !!!
U 10-ci sam bio neuporedivo funkcionalniji i brzi, ali je toliko bagovit,
da sam se vratio oprobanoj verziji.
Mada da budem iskren, nisam probao sa SP-om !!!

Pazi Corel koristim od verzije 5.0, i kako su nove verzije izlazile ja sam ih probavao. Iskreno 9 se najgore pokazala i posle instaliranja SP-a. Sa 10 sam odmah imao jos vecih problema, ali nakon instaliranja SP-a dobilo se na stabilnosti (stabilno kao verzija 5.0 🙂 )

Toliko o mojim zapazanjima! PozdraV

Nazad
Vrh Dno