Šta je novo?

Lucent modem+ WinXP...problem (hitno)

golum

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2001
Poena
619
Situacija je sledeca
Modem radi najnormalnije- znaci prepoznaje liniju, bira broj ali tu dolazi do problema jer bira iskljucivo tonski. U setovanjima podesim Pulsno biranje ali nema sanse da krene da bira broj pulsno. Pokusavao sam i sa komandama ATX3, ATX3DP, ATX3P, ali je situacija ista to jest kada ukucam onu drugu varijantu ATX3DP nesto poludi pa uopste ne bira nista i ne mogu da ga iskljucim. Ostala podesavanja su OK- sto puta sam proveravao.
Dajte neku ideju ako imate jer mi je hica poprilicna.

Pozdrav i hvala!

Ako je br. koji okreces npr. 123456 ti ukucaj p123456
Pozdrav!

Probaj da promenis Country u Dial Properties...
U svakom slucaju , skini sa Net-a neko uputstvo za AT-komande pa probaj direktno iz terminala da kuckas ... sretno !

Pozdrav , Misa...:boom:

Samo "p" ispred broja i gotovo... kako rece npetar.
Najjednostavnije i najefikasnije.

Ajde probacu pa javljam sutra sta se desava jer mi je taj komp kod devojke, mada me zbunjuje sto je to sa win98SE radilo najnormalnije bez ikakvih p ispred broja itd. U svakom slucaju momci hvala vam!!!

Idi na windowsupdate, jer imaš nove drajvere za Lucent modeme on kraja novembra. Meni ništa nije pomoglo dok nisam skinuo tih 400tinak kila novih drajvera.

Pozdrav, srećno.

Ako je Lucent iz najnovije serije tada mora da se instalira i update koji preporucuje Zaghy...Nego ti nisi prvobitno naveo da li je modem nov,pa nisam hteo da te bunim
Pozdrav!

zaghy je napisao(la):
Idi na windowsupdate, jer imaš nove drajvere za Lucent modeme on kraja novembra. Meni ništa nije pomoglo dok nisam skinuo tih 400tinak kila novih drajvera.

Pozdrav, srećno.
Mislis na 8.30 drajvere?

Da
http://www.agere.com/support/client/modem_driver2.html

Ne. :)

Meni ti sa Agere stranice nisu ništa pomogli, zato sam baš i rekao windowsupdate, a nemam pojma koja je tamo verzija.

Sve u svemu, ti drajveri 8.30 su mi pomogli na staroj KT266 ploči, a kad sam uzeo nF2, modem je opet umro sve dok Malimekani nije skočio u pomoć. type;

Svakako, ukoliko nisi skinuo te Agere drajvere, uradi i to.

HAL je napisao(la):
Da
http://www.agere.com/support/client/modem_driver2.html
Cisto da se zna, ima tih drajvera na poslednjem Digital!-ovom CD-u.

Modem je neki bajat od pre dve godine, a ploca Asus KT133a, mada mislim da ovo nema nikakve veze sa tim. Probacu po podne sve savete pa vam javljam.

Pozdrav

Hvala momci- slovo P je ocito cudesno u svakom smislu :)

Problem solved!

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno