Šta je novo?

Lucent/Agere V.92 PCI i Fax Problem

Tripko

Čuven
Učlanjen(a)
17.12.2001
Poena
619
Neuspevam ni iz jednog programa da shaljem i primam faxove
Probao sam sa WinFax od Ver.8 pa do V10.01 i nishta
Drajveri su Ver.8.10 sa original diska koji sam dobio uz modem
Pomoc...

poz
Tripko

pa chak i da ti provalish u chemu je problem,to je toliko komplikovano i zamorno da je bolje da se ne muchish...

BitWare 3.3 koji sam dobio uz Lucenta , na cd-u sa drajverima , radi bez problema kod mene.

Dok sam imao externog rockwela winfax 8x je zezao sa detekcijom, sto Nenad rece bitware radi ok.

Oni koji koriste winXP mozda su propustili da probaju njegovu nativnu podrsku za fax.

Venom je napisao(la):
pa chak i da ti provalish u chemu je problem,to je toliko komplikovano i zamorno da je bolje da se ne muchish...

???

Ako neko zna u chemu je problem da bi Lucent proradio sa Winfax-om bio bih zahvalan. probacu sa BitWare-om ali meni treba mogucnost koji daje Winfax a to je da se fax shalje kao na printer ( Print To ). Ako BitWare to ima reshio sam problem, mada mi se svidja interface Winfax-a :(

Poz
Tripko

Samo da napomenem, modem je pravilno detektovan u Winfax-u, chak ni nemenja portove kao sto se neko zalio u drugim tread-ovima, uspeva da uspostavi vezu sa drugim fax-om (fax aparat, ne modem) ali proces slanja traje samo 2 sec posle chega prijavi da je >operacija uspeshno obavljena< ali ustvari nije.

Poz
Tripko

Tripko , Igor ovde.
Javni mi se pa da pokusamo da resimo problem.
Ja imam matori Cirrus Logic 56K modem i sluzi me vec dugo...
i to odlicno (bolje od US robotics-a i Lucenta)
Fax radi tako da mozemo da probamo korak po korak......

I u BitWare-u se faxovi mogu slati sa print, kao da se stampa.

Problem reshen sa BitWare-om :) Hvala

Poz
Tripko

Nazad
Vrh Dno