Šta je novo?

LucasArts ceasing internal development

audiofreak

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.07.2003
Poena
410
Prosle nedelje LucasArts je otpustio skoro stotinu radnika sto je skoro polovina njihove radne snage. Kao zvanican razlog navodi se "razvojni ciklus igara" (u smislu jedan je zavrsen, drugi pocinje).

Medjutim, analiticari sumnjaju da je nesto drugo po sredi -- EA.

Naime, Electronic Arts poseduje i BioWare i Pandemic sa kojima LucasArts trenutno saradjuje na razvoju glavnih StarWars igara. To kombinovano sa cinjenicom da je trenutni direktor LucasArts-a Darrell Rodriguez bivsi rukovodilac EA... Link

ma oni pucaju sa top menadjementom koji samo misli o $$ postaju isti kao EA i koncentrisu se na brzoj zaradi i pravljenjem igara za decu i debile, stvarno steta kad se setimo iza kojih naslova su u proslosti stojali i kako ih je gamer svet dozivljavao.. 🙁

Mislis KoTOR 1 i 2?

Jedi Knight serijal 🙂

da mislio sam na avanture mada i ostale igre nisu bile lose (x-wing, star wars:fantom manace...), dok se stanje u zadnje 3-4 godine pogorsalo po tom pitanju..

pogledao sam screen shotove za lego indiana jones.. stvarno mi nije jasno kako misle da zarade veliku lovu na decu od 5 godina..., kad bi te igre po meni trebale da kostaju ~5$ svaka

Pa kao sto zaradjuju na StarWars fransizi -- tako imas i likova koji skupljaju sve na cemu pise Lego pa ce kupiti i Lego Indijanu Dzonsa iako nemaju 5 godina.

Nazad
Vrh Dno