Šta je novo?

LTP port za ploču

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi LTP port koji se povezuje (ubada) na ploču na za to prediđene pinove a šrafi pozadi na mesto kartica za proširenje. Ima li to negde da se kupi?

Мислим да сам виђао али ... питај у неком сервису, нарочито ако раде са кршевима, можда неко има за бацање. Ја сам сигуран да негде имам бар 5-6 таквих мада никад нисам пробао, ово ми је прва плоча код које није то уграђено а штампач нешто не користим па нисам пробао.

Pada mi na pamet Computer Dream. I dalje imaju u ponudi novu Slot1 ploču i (FC)PGA adaptere. Možda negde imaju i taj LPT bracket.
Možda se meni u nekoj kutiji vuče neki...pogledaću.

Imam taj kablić na limu koji ide pozadi na otvor za kartice. Ako hoćeš da ti pošaljem, pošalji adresu na pm. Imam i LPT printer kabl ako ti treba.

Nadji staru 486 - pentium 1 masinu kod nekog i skini sa ploce, isti su konektori i radi provereno.

Ne mora da znači da su isti konektori, zato sam i pitao koja je ploča... Uglavnom jesu isti konektori, ali ako je MSI, oni furaju neki svoj fazon.

adapter_lpt_port_bracket_k18_msi1.gif

Dosta tanji konektor.

Ako pak nije, neka me pokretač teme kontaktira na PM, da dođe kod mene da mu poklonim klasičan lpt bracket, jer ako ploča već ima lpt header, najbolje rešenje je koristiti to, a ne razne PCI kartice ili USB konvertore.

GA AM2+ ploča.

Pregledao sam sve cenovnike, nigde nisam video da neko ima u ponudi.
PCI / PCI-E kartice nisu opcija, na žalost. Kontaktiraću nekoga sa ove teme ko se ponudio za pomoć, hvala vam svima na učestvovanju i interesovanju!

:wave:

Nazad
Vrh Dno