Šta je novo?

LSASS.EXE object name not found

• Začetnik teme Začetnik teme Kojo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kojo

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2004
Poena
309
Pozdrav svima!!! :wave:

Krljam se sa masinom jednom kojoj je SASSER napravio belaj sa XP-om! Kad dize sistem, taman da pokaze ikonice i izbaci poruku "Object name not found"! Ne moze se uci u sistem ni u "safe mode-u" niti se moze napraviti "repair"! "Last good known configuration"? Heh! Ni pod razno! U konzoli ne znam sta bi radio ili kuca... Formatirati disk ne smijem jer ima nekih bitnih podataka! Jedino mi ostaje da nadjem neki NTFS citac pa pokusam nesto napraviti, ali bi vise volio da ga sredim ovako bez spasavanja podataka i formatiranja, tj. da vratim Windows u predjasnje stanje!

Pada li kome sto na pamet? :crash: :wall:

Prilikom boota, dok je plavi ekran probaj da pritisnes F10 da bi podigao System restore bez logovanja u win. Ne garantujem ali pokusaj, fazon radi na Dell - ovom laptopu i XPPro - pokusaj vise puta - imas oko dve sekunde da pogodis da bi ga startovao a onda jednostavno napravi restore. Imaj u vidu da ce to i Sassera vratiti u zavisnosti od pointa.

Koji plavi ekran? Ako mislis na "welcome" do tog dijela ne mozemo ni stici! Ne pojavljuju se ni "plavi ekrani smrti"! Masina normalno boot-a sve do kad treba da se pojavi "welcome" i ikonice izbaci gresku.

Mislio sam na welcome... Evo ti lsass.exe (samo promeni ekstenziju u .exe), snimi ga na disketu i kopiraj nekako u system32 (snadji se 🙂 ) verovatno je prosto izgubljen, promenjeno mu je ime ili sl.

Prilozi

Nazad
Vrh Dno