Šta je novo?

Lowculture.org - zasto je ugasen

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
HM... Po meni ima par resenja. Prvo da forum nikada (ne znam kako :)) ne dozvoli da se napravi hyperlink do nekog fajla vec da sve mora da se copy/paste u browser.
Tako nijedan server nece moci da vidi ko je referal, vec ce to izgledati kao direct hit. Mada mi izgleda (nisam bas mnogo posecivao LC) da su svi linkovi i bili na tu foru???

I najzad, dozvoliti registraciju na forum samo sa domacih provajdera, dakle, verat.net, eunet.yu yubc.net i sl. i kraj! Tako sigurno nijedan stranac nece moci da njuska po forumima, obzirom da je i za ulazak potrebna registracija. A za nase ljude koji pristupaju iz inostranstva, moze da se napravi neka fora, nesto na srpskom da moraju da procitaju ili da napisu mail administratoru da im omoguci registraciju!

Mnogo mi je žao zbog LC-a.... najpre ono sa ukidanjem Google Ads naloga, a sad ovo. Definitivno jedan od prvih sajtova u mom browseru kad god dođem na net.
:wall:

Ukoliko postoji bilo koji način da sajt ponovo proradi, ne treba ga ugasiti.

Poslednja izmena:
Bedaq stvarno. :(

Nije mi samo jasno kako nahvataju male forume poput LC-a koji ima kakvu-takvu zastitu a ne vece forume, da ih ne nabrajam. Duboko sam ubedjen da je prijava bila zasnovana na nekoj osveti. Bedak zaista :(

Žao mi je zbog foruma. Kudti, ako zatreba pomoć slobodno se obrati i meni, kao i većini ovde. ;)

E sr**je, LC i Bench su skoro jedini sajtovi koje posecujem svaki dan.
Stvarno steta :( .

Pozdrav!

A da makar je neka ultra velika kompanija pa i ajde, nego neka siit programerska kuca ono tipa radimo iz garaze... strasno bre!

A jos veca komedija - u pokusaju da vidim originalni mail koji ti je poslat dobijem err 404, and reko da vidim mozda na osnovnom sajtu ima nesto i dobijem ovo na:
http://www.indeed.co.yu/
LLYRIAN HAXORZ OWNZ HERE FUCK SERBS AND FREEDOM KOSOVA ILLYRIAN HAXORZ OWNZ HERE

Glupi šiptari... kada će naučiti da se ne kaže Kosova... to je vlastita imenica ista na svim jezicima...

Kostolomac.TK je napisao(la):
Pa da Kutija i taj lik su isli zajedno na letovanje pa mu se ovaj sveti sto je Kutija koristio njegov peskir :wall: :D
koristio peskir...za sta ??? :wc:

Ma Anthony Wieser je krajnje patetican rusi forume koje moze da bi "zastitio" programe za koje postoje mnogo bolje freeware i shareware alternative. Umesto da popravi taj propust koji crack zaobilazi i izbaci nov verziju kao sht vecina softwareskih kuca radi on juri forume bedno stvarno.Ako vec oce da juri nekog neka juri ljude koji su crackovali software!

Sorry Kuti :(

Sta da Vam kazem... predlazem da sajt ozivite ponovo, kako god mozete (imate predlog negde gore)..

Avram

Slazem se ja sa tobom Avrame, ali to je veoma skatljivo. Meni je LC omiljen forum, ali stvari mogu krenutio naopako. Cim je jedna firma to uradila uradice i druga a treca ce da tuzi ;)
Btw: ja sam SiLB3R sa LCa.

da da, firma ce zvati nasu muriju i interpol da provale ko stoji iza nick-a "xyz" ... ma da...garant. Ono sto je kostolomac predlozio je najbolje...I ono sa registracijom clanova samo sa domacih adresa je isto dobra fora.

Ma šta god da se uradi, samo da nam se vrati naš LC....

A taman počele da stižu sličice sa sajma.... šmrc :(

Poslednja izmena:
I moje saucesce.
Nego mogli bi manje da razglabate o ponovom otvaranju.Neka budu to planovi u tajnosti.Nemaoraju svi da znaju na koju foru ce ppnovo proraditi LC.Moze se desiti da opet bude provaljen.

Elem :) hvala svima na podrsci i sto ste tu u ovako teskom momentu.
Posto Bench ipak nije mesto na kom bih trebao da izlazem planove za dalje, iz razloga koje je ZverBre naveo, dacu vam samo mali nagovestaj da ce LC raditi, ali sta ce biti na njemu, to jos ne znam.

U svakom slucaju, LC ce biti online uskoro, dobicete svi obavestenje na mail :)

Lepshe je sa kulturom...

Heechee je napisao(la):
A da makar je neka ultra velika kompanija pa i ajde, nego neka siit programerska kuca ono tipa radimo iz garaze... strasno bre!

A jos veca komedija - u pokusaju da vidim originalni mail koji ti je poslat dobijem err 404, and reko da vidim mozda na osnovnom sajtu ima nesto i dobijem ovo na:
http://www.indeed.co.yu/
LLYRIAN HAXORZ OWNZ HERE FUCK SERBS AND FREEDOM KOSOVA ILLYRIAN HAXORZ OWNZ HERE
[ot]
Probajte da vidite shta sada pishe? :d [/ot]

POZ:wave:

EDIT: Poshto videh Ronijev post, samo da kazem da nisam ja zasluzan za to, samo prenosim vest :D

Poslednja izmena:
Super! Hvala Scorpio!

Od podrske se ne zivi. Mozemo li da izbegnemo nekako to kliktanje i slicne *******cije. Mislim pare na sunce i da se postrojimo organizujemo. Mislite i o tome!

Ahahaa, ovo je dobro :d !

Paz'te ovamo: pare da se daju (k'o i uvek ;)), da se plati pristojan hosting (makar na kratko-oročeno), forum neću da mi menja sadržaj (ima da ga bojkotujem :)), a majice da se štampaju - sad kad je najteže sad pravi majice, pa da svi lepo izIđemo na trg da nas vide :) .

Ja sam spremio pare za auto, al' ko ga yebe, daću za LC... :D

Tako radikalni potezi zaista nisu potrebni :) dedicated server je skupa stvar a taj novac je tesko skupiti, stoga bice kako bude.

Tako je Thunder!
A yebiga za auto, dupe na biciklu i udri po pedalama. :)

@ kUdtiHaEX; Kako god da bude samo neka bude.

Steta! A bilo je svega i svacega...

OffT:
Duvajte ga albanski script seljaci. kUdtiHaEX

:d :d :d

OnT: Stvarno me nerviraju te male software-ske kompanijice, nemaju pametnija posla nego da krstare po forumima trazeci link ka svom i tako glupom proizvodu, f*** them. Ako treba neka pomoc javi. :wave:

word-icon.gif
of podrške

Samo me interesuje ko nije stavio link ka tom progiju u adekvatan tag? :)

Forum je taman krenuo da se uređuje, kad..

Ako moze ikako da se pomogne tu sam i ja!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno