Be_HappY
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2006
- Poena
- 310
Latio sam se posla sastavljanja neke pristupačnije gaming konfiguracije za drugara... budžet plafon 60000RSD iliti 500€.
"Mora da gura NBA2k15 na haj" - njegove reči
Za sada sam sklopio sledeće:
Procesor: AMD FX-6300
Matična: GIGABYTE GA-970A-UD3P
Memorija: Corsair DDR3 4GB, 1600MHz, CL9, Vengeance
Hard Disk: HDD SATA3 7200 500GB Seagate Barracuda®
Ovo je za sada malo ispod 300€ ...
Od ostatka je grafika naravno najvažnija ali ne bih da se zeznem sa napajanjem (uzeo bih Antec VP-450 ali neema) i kućištem ako uzmem prejeftino, optika realno nebitna/nepotrebna.
Nisam noob oko hardvera ali sam daleko od stručnjaka pa eto me ovde na konsultacije sa iskusnijima.
Odstupanja od trenutnog izbora moguća u okviru AM3+ socketa. Znam da ima mnogo boljih CPU i MB ali moram da ostanem u budžetu i izvučem najbolje od svake komponente. Težak posao...
"Mora da gura NBA2k15 na haj" - njegove reči
Za sada sam sklopio sledeće:
Procesor: AMD FX-6300
Matična: GIGABYTE GA-970A-UD3P
Memorija: Corsair DDR3 4GB, 1600MHz, CL9, Vengeance
Hard Disk: HDD SATA3 7200 500GB Seagate Barracuda®
Ovo je za sada malo ispod 300€ ...
Od ostatka je grafika naravno najvažnija ali ne bih da se zeznem sa napajanjem (uzeo bih Antec VP-450 ali neema) i kućištem ako uzmem prejeftino, optika realno nebitna/nepotrebna.
Nisam noob oko hardvera ali sam daleko od stručnjaka pa eto me ovde na konsultacije sa iskusnijima.
Odstupanja od trenutnog izbora moguća u okviru AM3+ socketa. Znam da ima mnogo boljih CPU i MB ali moram da ostanem u budžetu i izvučem najbolje od svake komponente. Težak posao...