Šta je novo?

low budget wireless???

Bogami još malo para i eto TP Linka WA501G, Planeta 4033 ili Ovislinka 5460 ili "nedaj bože" TP-Link TL-WR543G. ;)

Zbunicemo coveka totalno :S: :S: :S:
WLAN PCI kartica je najjeftinije resenje,a antena se po potrebi menja.
@joskaananas
Ako hoces jeftino resenje moras praviti kompromise.......

Pa zar ne bi trebalo, ako laptop sa svojom antenicom hvata mrezhu na nekih 66% u ovom sada trenutku(napolju pada sneg), onda da i taj usb wifi ushvati na istom mestu takav isti signal, ili chak i veci.
ps.inache na laptopu je neki atheros AR5007EG wireless network adapter
pps.kontao sam da uzmem neki level one wnc0305usb

@ joskaananas

A zar ti nije najkvalitetnije i najbolje rešenje da uvedeš adsl? Ako postoje uslovi za to...
Obzirom da si u prvom postu naveo razloge zbog kojih oćeš da se povežeš na tu mrežu, moj najiskreniji savet ti je da ipak razmisliš o drugim alternativama... ;)

@joskaananas
Nemoj zaboraviti da i tvoj signal prema AP-u mora biti OK jer u suprotnom "gusus" sam AP.Zato ti savetujem da probas par varijanti i utvrdis sta ti nudi najbolji odnos cena/performanse.

@ joskaananas

A zar ti nije najkvalitetnije i najbolje rešenje da uvedeš adsl? Ako postoje uslovi za to...
Obzirom da si u prvom postu naveo razloge zbog kojih oćeš da se povežeš na tu mrežu, moj najiskreniji savet ti je da ipak razmisliš o drugim alternativama... ;)

Tvoj predlog je sasvim ok, ali on dobija Wireless za dzabe, a ADSL je daleko od dzabe :p

Pa da, njemu je jedan od glavnih razloga povezivanja na mrežu free access2net... na stranu druge pogodnosti ili mane mreže...
Obzirom da sam korisnik dotične mreže, moj savet mu je da uzme adsl, ako ima mogućnosti... a to mu savetujem s razlogom... ;)

Znam zashto si mi rekao da odem na adsl(zato shto kontash da mi je net glavni a da za druge stvari nisam zainteresovan).Tu je greshka.Treba mi net, ali ne koristim ga previshe,2 foruma i mail i ponekad josh neshto, a shto se tiche mrezhe imam mnogo muzike, filmova slika i ostalog koje sam spreman da shareujem, a isto tako volim da downloadujem isto to od drugih, tako da koncept "freedom-a" mi se jako svidja.I drago mi je da postoji neshto tako pristupachno i jako korisno.

Vrh Dno