Šta je novo?

Lotr Mmorpg

White_Dragon

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2004
Poena
319
Jel zna neko nesto o tome, ja samo znam da izlazi 2006. ima odlicnu grafiku i zove se Shadows of Angmar. Posle 5 meseci WoW-a malo promene ne bi bilo lose :D

Po ovim sc-ovima grafika izgleda znatno naprednija od one iz WoW-a.
Jel mozda neko zna kad ce da izbace betu?

S obzirom na to da nas ocekuje dosta novih MMORPGova ( Pored LOTR-a tu je cujem i D&D MMORPG kao i neki Conan MMORPG...) da li mislite da ce imate uspeha koliko i WoW s obzirom na to da ovi MMorpg-ovi nece morati da se placaju ( mislim na mesecnu pretplatu)

pihhhh....ne igram mmorpg zbog budjavog dial-up-a :mad: a kada bih igrao najverovatnije bi uzeo Guild Wars! Bas zbog tog drugog dela posta ;)

Lotr, D&D i Conan nece imati mesecnu pretplatu? :)

Bokice (Toxic) pa ustedi malo i uzmi wifi, ne da leti wow. :D Imam sa 64k ping ne veci od 100.

Gleado sam malo na netu i kazu da Shadows of Angmar nece imati pvp :mad: :mad: Tako da to treba bataliti u sirokom krugu a D&D ce imati pvp i IMACE dodatna placanja samo iznos istih nije poznat (jos uvek)

Poslednja izmena:
_/Neo\_ je napisao(la):
Bokice (Toxic) pa ustedi malo i uzmi wifi, ne da leti wow. :D Imam sa 64k ping ne veci od 100.
off-topic
ti da cutish :D nisu svi sretnici kao ti da im prozor gleda na AP provajdera i da dobijaju dzabe internet :smash:

White_Dragon je napisao(la):
Gleado sam malo na netu i kazu da Shadows of Angmar nece imati pvp :mad: :mad: Tako da to treba bataliti u sirokom krugu a D&D ce imati pvp i IMACE dodatna placanja samo iznos istih nije poznat (jos uvek)

Koliko znam i koliko sam citao par FAQova developera ni D&D nece imati pvp, vec ce se ko zna kada objaviti expansion/specijalni patch koji ce dati mogucnos borenja druzine u nekoj areni. A sam gameplay ce biti...hm...po mom misljenju nedostojan para. Izgubili su se u tupavim tamnicama. Bolje da vodim druzinu u Balduru, barem mogu da ih kontrolisem...

A koliko se secam takodje su navodili da ce se placati mesecna pretplata, trabunjali su nesto da je Wow oko toga uspostavio standarde i da ce cena biti manje-vise tolika. Zato sam se i iznenadio kad je ovde receno da ce biti dzabe

BTW kakav je to mmorpg o Conanu? Neki info, link...? Zna li se u koje je doba Nikomedinskih hronika, pre ili posle godine Zmaja kad se Konan krunisao za kralja Akvilonije?
Sam svet nudi neizrecive mogucnosti, od zemalja Crne Obale i kraljevine Kush na jugu, preko Stigijske imperije do Akvilonije, Turijanskog carstva, Kitaja, i Hiperboreje, Aesgarda i Simerije na severu...A ne bi bilo lose i da se proturi nekako i Kul, kralj Atlantide i zapovednik Crnih Legija :)

Nazad
Vrh Dno