Šta je novo?

LOTR 1, extended version, sta ce biti u tih 30 minuta...

Zorro

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
660
Evo, ekskluzivno za Benchmark clanove, spiska dodatnih scena koje ce se naci na tom extended LOTR/Fellowship izdanju, koje izlazi 12. novembra.
Uglavnom onih zbog kojih su freakovi romana i kukali...Osim nesretnog Sven Bomvolena (tako bese?)...

Additional footage in this extended cut includes:

Further Hobbit footage including a musical number

Frodo and Sam watching the elves going to the 'Undying Land'

While the Hobbits are sleeping, Frodo is woken by Aragorn singing an elvish tune that foreshadow's his relationship with Arwen

Additional scenes at Rivendell with Aragorn

Additional scenes on the departure of the Fellowship from Rivendell

Additional scenes in the Mines of Moria

Galadriel's imparting of several gifts to the Fellowship as they depart from Lothlorien

Ja koliko sam načuo, biće produžena scena borbe na početku filma, koja da je ušla u finalnu verziju filma, ne bi mogla dobiti od komisije šifre za universal, nego under 18, tako nešto :D

Pozdrav, Cineman :wave;

Super, ali G-DE ? KAD ? KAKO ? POSTO ? Daj Zoki, to nas zanima...gde ?
Jel to ono sto ce izaci u oktobru-novembru ? Ili je mozda za zonu 1 vec izasao ?
Kome treba prevod na srpski, dajte dodatne scene :):D

Brutalan Zlica je napisao(la):
Jel to ono sto ce izaci u oktobru-novembru ? Ili je mozda za zonu 1 vec izasao ?
Izlazi tek tamo malo kasnije, 12. Novembar. I u paketu će biti 4 diska.

Evo da se malo pripremite, šaljem vam sliku pakovanja za nas velike fanove LOTR-a :D

Brutalan Zlica je napisao(la):

Jeste, to je ono "extended/director`s cut" izdanje. Izlazi (u ozbiljnim zemljama...) tacno 12. novembra. Datum isti za sve zone.

E sad, i ovo izdanje ce se pojaviti u dve verzije (kakva otimacina...):

Prva je "produzena standardna" na 4 DVD-a, sa tih dodatnih 30 minuta i jos 6 sati "materijala". Film ide na prva dva DVD-a (to mi se ne svidja, moras da ustajes i menjas...), a tih extra extra 6 sati na druga dva. Kutija izgleda kao neka prastara knjiga. Najniza meni poznata cena za ovo izdanje u zoni 2 je 22 funte (funta~100 dinara), ali na net-shopovima koji ne salju u YU. Na www.blackstar.co.uk , koji salje kod nas, cena je 25 funti + 2.5 funte PTT

Druga je "collector`s edition", koja pored gorepomenutog seta sadrzi i peti DVD, o snimanju filma, u produkciji National Geographicsa (?!?). Plus dve figurice argonauta, neke kolekcionarske slicice, itd Dakle, bas za bolesnike :) I sve to se nalazi u velikoj kutiji. Slicica koju je Cineman postavio je u stvari od ovog izdanja, sa 5 DVD-a. Trenutno najniza cena ovog kompleta u zoni 2 je 33 funte (ukljucujuci PTT), a na Blackstaru je 32 funte + 9 funti postarina.

Opet napominjem, sama verzija filma je IDENTICNA i u verziji sa 4 DVD-a, i u onoj na 5 DVD-a. Razlika je samo u "dodatnoj opremi".

Informacija o strozijem "ratingu" za extended version je netacna, i za nju je, kao i za bioskopsku, PG-13. Uostalom, kao da je to kod nas bitno...:p

TUCK ce sigurno prodavati i ova izdanja, ali je pitanje od kada, po kojoj ceni, i da li ce upustati u avanturu narucivanja od Warnera izrade i srpske verzije (minimum 1000 komada, x4). Toliko primeraka izdanja na 4 DVD-a prodati ovde, u nekom razumnom/isplativom periodu, meni deluje kao naucna fantastika. Tako da ipak ocekujem da ce u prodaji biti samo engleska verzija "director`s cut"-a.

Ma ovi iz Tucka koliko su ozbiljni, možda izbace i drugi deo tamo negde oko 2004. godine :D
Ma sve u svemu, film samo što nije:p

Pozdrav, Cineman :wave; :wave;

Recite mi a li se na ovoj prvoj verziji koja treba da se pojavi kod nas nalazi neki bonus materijal tipa kako se snimao itd.

E zbog tog dvd-a koji treba da se pojavi 12.novembra imam da nabavim dvd citac iako ga nemam pa makar ne kupio novu graficku.

Amon_Ra je napisao(la):
Recite mi a li se na ovoj prvoj verziji koja treba da se pojavi kod nas nalazi neki bonus materijal tipa kako se snimao itd.

Ima, jedno 3-4 dokumentarca, traileri, Enya-in spot, preview Two Towers filma, preview Two Towers igre, preview "extended" izdanja... Sve titlovano i na srpski. I izasao je, juce (sreda).

Amon_Ra je napisao(la):

Disk 1: FILM

Audio: Engleski Dolby Digital 5.1EX
Češki Dolby Digital 5.1

Titlovi: Engleski, Češki, Hrvatski, Slovenački, Srpski, Bugarski.

ANIMIRANI MENIJI

Vreme trajanje filma: oko 171 minuta.

Disk 2: POSEBNI DODACI

ISTRAŽIVAČKE EMISIJE
Otkrivanje tajni skrivenih iza produkcije ove epske avanture:
Dobro došli u Srednju zemlju
Potraga za Prstenom
Prolaz do Srednje zemlje

FILMOVI O FILMU:
Napravljeno za lordoftherings.net,
istraživanje običaja i kulture Srednje zemlje:
Pronalaženje Hobitona
Hobiton oživljava
Verovanje u svet Brija
Utvare Prstena: Pali kraljevi
Rivendel: Vilenjačko pribežište
Jezici Srednje zemlje
Dva čarobnjaka
Muzika Srednje zemlje
Elijah Wood
Viggo Mortensen
Orlando Bloom
Cate Blanchet
Liv Tyler
Ian Mckellen
Osmatračnica: Vetrovito brdo

Ekskluzivna 10-minutna emisija Iza kamere-pregled Gospodara Prstenova: Dve Kule

Originalni bioskopski foršpani i televizijski spotovi.

Muzički spot "May it be" - Enya

Prikaz Electronic Arts video igre Gospodar Prstenova: Dve kule

Pogled iznutra na Specijalno produženo DVD izdanje Gospodara Prstenova: Družina Prstena

Amon_Ra, to je to što se tiča dodataka na ta dva diska.
Posle iscrpljujućeg čitanja, jedino ti preostaje da ga kupiš :D :D :D

Pozdrav, Cineman ;)

P.S. DVD je već izašao u prodaji. Cena je 1391 dinar, može se kupiti u holu Doma Sindikata. Za one koji žive u Novom Sadu, žele da kupe film, ali pritom ne žele da čekaju da im to stigne poštom, mogu slobodno da kupe na ovom broju telefona: 021/362-056, Dule. U pitanju je jedan DVD klub na Limanu...

Cineman je napisao(la):
Audio: Engleski Dolby Digital 5.1EX
Češki Dolby Digital 5.1

Cek, cek aj ti ovo malo pojasni Engleski i Ceski Dolby Digital? Nije li ti ono sto mislim da jeste... :(

Amon_Ra je napisao(la):
Cek, cek aj ti ovo malo pojasni Engleski i Ceski Dolby Digital? Nije li ti ono sto mislim da jeste... :(

Jeste, Enya peva na ceskom :D

pa kad ce da salju nama sto smo narucili na netu????

Cineman je napisao(la):
P.S. Za one koji žive u Novom Sadu, žele da kupe film, ali pritom ne žele da čekaju da im to stigne poštom, mogu slobodno da kupe na ovom broju telefona: 021/362-056, Dule. U pitanju je jedan DVD klub na Limanu...

Pa sto ne rece ranije, da se ne cimam sa ovima iz TUCK-a. Reci mi koji je to klub na Limanu (ja znam za DVM koji je pored mosta i jedan blizu Limanske pijace) ?

Za Miroslava :
Ja sam zvao TUCK i rekli su da je poslato u sredu ujutru.

SnakeEyes je napisao(la):
Pa sto ne rece ranije, da se ne cimam sa ovima iz TUCK-a. Reci mi koji je to klub na Limanu (ja znam za DVM koji je pored mosta i jedan blizu Limanske pijace) ?

Za Miroslava :
Ja sam zvao TUCK i rekli su da je poslato u sredu ujutru.

Ma to ti je DVD klub "BEST", nalazi se pored Van Goga kafića. Zar ti nije najbolje da ih nazoveš i lepo to objasne. Evo ti again fon: 021/362-056
Bulevar Cara lazara 90 (ako se dobto sećam).

LOTR kod njih košta 1500, ja sam ga već uzeo, i uopšte mi nije žao što sam dao 100 dinara više, ionako bi dao za poštarinu, a ovako sam samo prošetao na 2 minuta od kuće, jer su mi toliko blizu :D :D

Miroslav je napisao(la):
pa kad ce da salju nama sto smo narucili na netu????

Čim budeš imao preko 1000 postova :D :D :D

Ma valjda su vam danas poslali...

Pozdrav, Cineman

evo dajem 1000 postova za jedan collectors eddition... ili bilo koji dvd film :D

Miroslav je napisao(la):
evo dajem 1000 postova za jedan collectors eddition... ili bilo koji dvd film :D
E super, prodajem prvu sezonu Sopranosa na DVD-u.
Taman da odradimo razmenu :D

Amon_Ra je napisao(la):

Da Amon_Ra, to je upravo to. Frodo je progovorio češki :D :D

Pozdrav, Cineman ;)

Cineman je napisao(la):
E super, prodajem prvu sezonu Sopranosa na DVD-u.
Taman da odradimo razmenu :D

jel mislis na porodicu soprano? onda moze :)

Miroslav je napisao(la):
jel mislis na porodicu soprano? onda moze :)

Porodica Soprano ili Obitelj Soprano kako piše na DVD-u. Imam prvu sezonu na 6 DVD-ova sa prevodom na Hrvatski. Diskovi su na prodaju, pa ako te zanima...

Pozdrav, Cineman

Cineman je napisao(la):
Da Amon_Ra, to je upravo to. Frodo je progovorio češki :D :D

Pozdrav, Cineman ;)

Znaci podrska za DD je samo za dva jezika, ma bre ne kapiram - jel to to?

Amon_Ra je napisao(la):
Znaci podrska za DD je samo za dva jezika, ma bre ne kapiram - jel to to?
Da, to je to. Imaš da slušaš film na originalnom engleskom, i imaš na češkom....

To je to :D :D

P. Cineman :wave;

Auu kako sam se ja izbagovao, uglavnom sam pogodio :D
Reci mi kako je uradjeno pakovanje, jel neka socijala ili je ok?

Obična plastična kutija, a u njoj ima 2 diska, jedan je na pomoćnoj dršci. Ima jedna knjižica koja nije ništa posebno. Ima spisak poglavlja i još po nešto. Sve je nas Srpskom, omotnica, knjižica, titlovi, i na bonus disku...

Izdanje je O.K. za one ljude koje žele da imaju LOTR, e sada za one koji su "manijaci" :D što se tiče LOTR-a, oni bi trebali da sačekaju LOTR za 12. Novembar kada izlazi dva pakovanja, jedno je pakovanje od 4 diska, a drugo je od 5 diskova, a film će trajati duže za 30 minuta...

Nazad
Vrh Dno