ivke76
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 350
Klasika ... Laprdanje sve u 16 ... Jel ima neko da zabavi ovog lika tamo u Bgd? Druzite se ...
Ne kaze niko da nije mislio tako, vec ti nisi sposoban da shvatis, tu je koren ivketove ogranicenosti. Kroz jednu igru sublimira ceo spektar igara za konzolu, i infantilno donosi zakljucak koga bi se postideo i fetus.
covece stvarno me mrzi da ti trazim postove iz tredova u vezi konzola i igara za iste.SVAKI ali SVAKI tvoj post tamo je nipodastavacki,pljuvacki,to je za decu,itd...naravno kada je dosao LP na pc i kada si mogao da ukljucis fraps i "games for windows"/"dx10" zbog njega odmah je to "zabava"/"nije lose" i odmah si brze/bolje skapirao da zaradjuju pare i prave zabavu i nije ti jasno sto se filozofira ovde o tome dok sam evo i dalje filozofiras i naravno vredjas.za graw nigde nisi rekao da je to zabava i zarada love vec je to valjda takticka real time simulacija rata na "godly" masini za igranje pc-ju iako je dvojka tezak trash.znas to i ti ali naravno neces to reci nego ces se prebaciti u druge tredove i nastaviti da pljujes.ako to nije zvezda-partizan ja nemam pojma sta je.ja na zalost nisam mod jer bih ti kao i maxa dao bancinu odmah koju si gle slucajnosti dobio vise puta od kada covek ima konzolu jer si i njega vredjao na svakom postu kad'nisi znao sta drugo da mu kazes/dokazes svoje "pc only" stavove (o driveru da i ne pricam).tvoj potpis dokazuje da si geek-china sa velikim (naravno) egom i mislis da si uvek u pravu.kada nisi zacinis to s'malo made in miodrag kuzmanovic (to je valjda zarazno tamo u vojvodini sta znam) "humorom" i izvlacenjem iz price uz neizostavan "Ne kaze niko da nije mislio tako, vec ti nisi sposoban da shvatis" style.sposoban sam ja da shvatim da si ti jedna obicna nula (da ne kazem po tvom "vrhunskom peto dva carevi humoru" "nistica") koja radi upravo ono za sta druge "optuzuje" i vredja.al'ako ti "raste" ona stvar od toga samo napred tesi se i dalje
@boldzato sto Ivke cita forum i gleda i onda dobije erekciju na neciji post i pocne da trabunja nesto sto nikom nije jasno sem njemu. Uostalom ja ga ne napadam, nemam nista protiv coveka, voleo bih samo da mogu da razumem o cemu on prica, i da mi pokaze jedan post u kome je on nekada bio u pravu :S:
pogledaj gore npr.