Šta je novo?

Lost Planet za PC :)

ima drugo, ja tebi dam ovog atija da predjes LP, a ti meni GTO da predjem jos jednom Mracnog Mesiju sa high teksturama :p

Sto da ne ;)
Mada,mracni mesija mora i kod tebe da leti,pa to je prastari HL2 engine(doduse malo nabuzden).Jedino ako si ga igrao dok nisi imao 2 GB,onda je seckao,sad bi morao da leti na high.
A kako radi kod tebe Lost Planet? Jel imas mouse lag o kome sam pricao?

jok. Bolje je sa 2gb ali i dalje ima stutter i drlja hdd kad su teksture na max. Ni ja nisam mogao da verujem. Kad ih spustim na nivo manje ima frjmova kolko oces...Fali vram, ali to je pored GRAW2 jedina igra kojoj fali vram... (posto je meni 2xAA i 8xAF sasvim dovoljno)

Inace ne, nemam mouse lag ni u LP-u, a ni u Vegasu (gde je byMax prijavio da ga ima). Iskreno, mislim da je to nesto do dual core procesora ili core 2 duo, ne verujem da je do grafickih...Drugar ima 8800gts, najnovije drajvere i nema mouse lag u LP-u...

Poslednja izmena:
Možda zato što ne želim da sačekam pet patcheva da bih igrao igru (mislim na Vegas). Kad se pojavi, hoću da je igram, a ne da čekam još pola godine na ionako odlaganu igru, da izbace fixeve. To je na PC-ju valjda normalna stvar, ali me je uvek nervirala...

sta pricas sad ? :trust: Cekao si patch samo za SC: DA i eventualno za G3 za koga jos uvek svi cekaju (opet) patch. Stvarno se ne secam za koju igru sam morao da cekam patch da bi je igrao normalno ?! Da ima bagova - ima, tu se slazem ali vecina dobrih naslova je radilo i bez patch-a. Ja sam R6 igrao kad je izasao maltene, samo ga nisam zavrsio jer me nije u tom momentu intrigirao, igrao sam nesto drugo.

Poslednja izmena:
R6 Vegas sam igrao kad je izašao bez problema,o čemu Maxo pričaš?Kojim konkretno problemima?

Ta priča je već zastarela,pa neke igre od pre više godina se i dan danas krpe pa niko ne poteže tu priču.Uostalom i za konzole su počele da se izbacuju igre sa problemima (Lost Planet),a kad počne onda se kasnije može samo razviti to.

sta pricas sad ? :trust: Cekao si patch samo za SC: DA i eventualno za G3 za koga jos uvek svi cekaju (opet) patch. Stvarno se ne secam za koju igru sam morao da cekam patch da bi je igrao normalno ?! Da ima bagova - ima, tu se slazem ali vecina dobrih naslova je radilo i bez patch-a. Ja sam R6 igrao kad je izasao maltene, samo ga nisam zavrsio jer me nije u tom momentu intrigirao, igrao sam nesto drugo.

Nije imao bagova u contentu igre, ali je imao mouse lag. Imao sam dobar framerate i u 1920 x 1200, ali sam imao mouse lag šta god da uradim. Ni spuštanje u niže rezolucije nije pomagalo. Čak sam i instalirao onaj patch što je odmah išao, reinstalirao igru, probao pet drajvera i podešavanja... čitao forume. Onda sam se smorio i odustao od traženja rešenja i krenuo da igram na easy, jer drugačije nije moglo. I ipak sam je prešao :)

stvarno ne znam u cemu je kod tebe bio problem, mozda je i do misa samog...nemam razloga da te lazem - nikakav lag nisam imao ! (znao bi da sam imao posto sam iskusni quaker, kad vec moram to da pominjem...). Vidim po netu da ima problema sa FEAR-om logitech misevima i tastaturam koje idu na usb, iz nevezuse ruse performanse iz nekog razloga ?! Ko zna u kom cucu grmi zec :)

Poslednja izmena:
Nije imao bagova u contentu igre, ali je imao mouse lag. Imao sam dobar framerate i u 1920 x 1200, ali sam imao mouse lag šta god da uradim. Ni spuštanje u niže rezolucije nije pomagalo. Čak sam i instalirao onaj patch što je odmah išao, reinstalirao igru, probao pet drajvera i podešavanja... čitao forume. Onda sam se smorio i odustao od traženja rešenja i krenuo da igram na easy, jer drugačije nije moglo. I ipak sam je prešao :)

Koji miš imaš?Ni ja nisam imao nikakav lag,dobro je radilo.

Možemo i tebe malo da smirimo, bilo bi dobro za neku sličnu listu, zajedno sa Zonijem i sličnim pametnicama. Što se Vegasa tiče, naravno da ima momenata kada secka, ali je u većini slučajeva dobar framerate, ali je lag (bio) prisutan. Mislim da su posle godinu dana uspeli da srede igru, to je ok, pošto su programeri na PC verziji te igre na koju su već uzeli pare, radili svakog osmog petka pred polazak kući. :D

Možemo i tebe malo da smirimo, bilo bi dobro za neku sličnu listu, zajedno sa Zonijem i sličnim pametnicama. Što se Vegasa tiče, naravno da ima momenata kada secka, ali je u većini slučajeva dobar framerate, ali je lag (bio) prisutan. Mislim da su posle godinu dana uspeli da srede igru, to je ok, pošto su programeri na PC verziji te igre na koju su već uzeli pare, radili svakog osmog petka pred polazak kući. :D

Ja ne znam ko ovde prosipa bisere i biva pametnica.

Konacno sam poceo ovu igru i ...
Auh...ovo je strasno.
Idi pravo, pobij boraniju koja se nadje usput i onda kokni boss-a.A ako si malo za*eban, onda mozes da otkrijes neki skriveni novcic koji lebdi tu tek onako :p Ovo mi lici na neku klasicnu tabacinu :D Al ajde, malo akcije nije na odmet...jos po ovoj vrucini ovoliki sneg dobro dodje...Jadna moja tastatura...a od zvukova i efekata ne cuje se ni moje urlanje na kontrolni sistem i stalne muke sa komandama...
Inace, bolje radi nego demo...sve sto mi je igra dozvoljavala da stavim na maks, ja sam stavio (bez AA, senke su ostale na medium i 1280*1024) i radi ok...a grafika i nije nista posebno.Kao da je neko samo nakantario fensi efekte i malo jace teksture na nesto sa PS2...
Najvaznije:
Kako da ubijem green-eye-a?????(5-i boss, u onoj kruznoj areni sa metalnim zidinama)Unistim ja njemu one zelene bubuljice, i sta ondak??? :d

Poslednja izmena:
:
Kako da ubijem green-eye-a?????(5-i boss, u onoj kruznoj areni sa metalnim zidinama)Unistim ja njemu one zelene bubuljice, i sta ondak??? :d

Imash josh 4 preostale chibulje, stoje na glavi bubashvabe. :)

Unistim i njih, al njegov health-bar ima jos bar trecinu...ako je samo to fora, verovatno da sam neku preskocio :d , hvala.

Nastavi da gadjas tu gde su bila poslednja cetiri oka. Znaci zelene oci ce nestati a tu ce se pojaviti veliki krug slicne boje kao istatak tela, pucaj u taj krug i cas posla je gotov. I meni je trebalo jedno deset puta da me ubije dok nisam skapirao. Evo danas sam se razbio od igranja i presao sam igru :) Igra je bas ono sto mi je trebalo, da dam sebi malo oduska :)

Poslednja izmena:
^Uh...presao sam ga...bas je bilo povuci-potegni :)
Malo bre smara ovoliki turbo :p al to je poenta, malo sebi oduska, nego sta...
Al riba je dojajno obucena: odelce za super-mega hladnocu, a deeeeeeekolteeeee samo seva :D Ma umeju ovi japanci da dizajniraju ribe samo tako...jes da ova lici na sve prethodne ribe koje smo vidjali u japanskim igrama, al uvek je lepo osvezenje hehe...
Sjajan motion capture, po obicaju za igre iz Japana...

Konacno sam poceo ovu igru i ...
Auh...ovo je strasno.
Idi pravo, pobij boraniju koja se nadje usput i onda kokni boss-a.A ako si malo za*eban, onda mozes da otkrijes neki skriveni novcic koji lebdi tu tek onako :p Ovo mi lici na neku klasicnu tabacinu :D Al ajde, malo akcije nije na odmet...jos po ovoj vrucini ovoliki sneg dobro dodje...Jadna moja tastatura...a od zvukova i efekata ne cuje se ni moje urlanje na kontrolni sistem i stalne muke sa komandama...
Inace, bolje radi nego demo...sve sto mi je igra dozvoljavala da stavim na maks, ja sam stavio (bez AA, senke su ostale na medium i 1280*1024) i radi ok...a grafika i nije nista posebno.Kao da je neko samo nakantario fensi efekte i malo jace teksture na nesto sa PS2...
Najvaznije:

UUUUuuuu :) igra ti je toliko losa da si iz daha stigao do green eye-a :p Da se ne lazemo - Capcom je majstor za igre, automate, PC, konzole...tripujes ti previse. Ima padova FPS-a ali igra je prava zabavna arkada sto pokazuje to da si je pikao 5-6 sati i stigao do green eye-a :) Nisi ni priometio koliko je grafika lepo uklopljena i kako to sve lepo radi uprkos povremenim seckanjima (mene je green eye ubio FPS imao sam preko 35 svuda ali je on napravio toliku frku da sam ga ubijao u 25fps)

Inace, riba ne lici na sve prethodne, vec je jedina PC-u. :p Ti mi navedi gde si u kojoj igri vide take sise na PC-u :D + kad dodjes pred kraj igre i kad transformises robota u totalno japanskog ubicu, nemamo o cemu da pricamo :p Vratices se ovde i reci ces: Capcom -we want MORE !!! :D

Poslednja izmena:
to je jedna od retkih igara koje sam igrao svaki dan redom... Lost Planet, GeoW, Dead Rising, Crackdown i Darkness. Sve redom, do kraja.

...a tamo u "igre za konzole" si rekao nesto sasvim drugo....Iskreno, LP je igra koja se igra dva puta i to na PC-u, jednom sa slabijom grafickom, drugi put sa jacom kao sto ti imas) sa malo vecim detaljima...

UUUUuuuu :) igra ti je toliko losa da si iz daha stigao do green eye-a :p Da se ne lazemo - Capcom je majstor za igre, automate, PC, konzole...tripujes ti previse. Ima padova FPS-a ali igra je prava zabavna arkada sto pokazuje to da si je pikao 5-6 sati i stigao do green eye-a Nisi ni priometio koliko je grafika lepo uklopljena i kako to sve lepo radi uprkos povremenim seckanjima (mene je green eye ubio FPS imao sam preko 35 svuda ali je on napravio toliku frku da sam ga ubijao u 25fps)

Inace, riba ne lici na sve prethodne, vec je jedina PC-u. :p Ti mi navedi gde si u kojoj igri vide take sise na PC-u :D + kad dodjes pred kraj igre i kad transformises robota u totalno japanskog ubicu, nemamo o cemu da pricamo :p Vratices se ovde i reci ces: Capcom -we want MORE !!! :D
Ma igra je ocajna :d
A riba? Sifoni ok, imadu da se vide na gotovo svim zeskiMa u vidzama (u ovoj razmeri), ali faca je 100%-tni manga-anime tip..klasika iz DMC-a, a bogami i MGS2 (te dve sam igrao na PC), a koliko sam imao prilike da vidim, ista je k'o i derivat(kinje) u Mortal kombatu/Tekkenu/DoA...ili pak FinalFantasy xxxxxxyyyyy....:) tako isto i ovi muski likovi...od glavnih likova do zlica...ajoj klasike...pa jos i roboti...
Nema tu nista lose more bre :) kapkome, gimme more :p

...a tamo u "igre za konzole" si rekao nesto sasvim drugo....Iskreno, LP je igra koja se igra dva puta i to na PC-u, jednom sa slabijom grafickom, drugi put sa jacom kao sto ti imas) sa malo vecim detaljima...

Sta sam rekao? Pa igram povremeno jos tonu igara, samo sto sam ove morao da predjem 100%, jer su bile extra zarazne.

pa na to sam i mislio, sve si zapoceo i malo igrao, ali samo par presao...Za darkness si rekao da nisi zavrsio (mmm, darkness :p To mi fali za PC )...bla bla. Nista bitno nisam mislio onim commentom...

Poslednja izmena:
hmm...znas kako, vlasnici konzola kad predju igru igraju je ponovo kasnije, odma ili kad tad (vecina njih), a mi smo na PC-u navikli da predjemo, obrisemo i cekamo nesto drugo. Evo ja igram COD2 ponovo, pa cu napokon call of juarez (posto na 7600GT nije bas radio kako bi ja voleo pa nisam presao), pa cu da probam da se maltretiram malo sa PoP serijalom i gamepad-om...ima sta da se igra :p

Haha, znachi COD2 redovno instaliram kad god se smorim, znachi nema nishta da se igra .. COD2 se instalira i nanovo prelazi(ne pitaj zashto bash COD2, ni sam ne znam:D), Call of Juarez sam bash neki dan preshao(o5, prethodno na 7600GT 2x :p). trenutno nemam nishta instalirano .. hm .. COD2 !:D:d

desava mi se da prodje intro, i onda stane na 'now loading'. doduse ne stane, radi pucanje i 'g' taster ali nikako da loaduje. stoji i po nekoliko sati i nista. jel zna neko u cemu je fazon i ima li pomoci? jel bilo vec u thredu? da ne citam sad 15 strana ao nije bilo. hvala

Samo da napomenem:
Da li je do sad izasla igrica za PC koja se tako brzo ucitavala od prvog pokretanja?!
Pa cak i ucitavanje nivoa kao da uopste nema...
E tu me je odusevilo !
A igra je tipicno konzolaska, od pogleda do pucanja, pucanja, pucanja, ...
Ali je i osvezenje u odnosu na PC FPS !
A i nije Bogzna kako zahtevna - sa ovom konfom i 8600GTS u rezoluciji 1440x900 sa difolt drugim podesavanjima imam srednje vrednosti od 17 do 23 frema.Nekad padne na 15 a nekad skoci i na 34...
To u DX9 mada su slicne vrednosti i u DX10...

Pa u principu, ova igra i nema bog-zna-sta sta da se ucitava...svi nivoi koje sam do sada video su strogo linearni i "zazidani" (klisura-pecina-hangar-tunel-arena)...PC hardver to moze da svari za dorucak...pogotovo danas u post-Oblivion eri.Jedino sto je ovde zahtevno su efekti...a oni ne uticu na ucitavanje...
A akcija je stvarno sjajna :)

Poslednja izmena:
zasto mi igra prijavljuje invalid display mode 1280x720? imam instaliran julski dx9 i najnovije drajvere za grafu

Nazad
Vrh Dno