sta pricas sad ? :trust: Cekao si patch samo za SC: DA i eventualno za G3 za koga jos uvek svi cekaju (opet) patch. Stvarno se ne secam za koju igru sam morao da cekam patch da bi je igrao normalno ?! Da ima bagova - ima, tu se slazem ali vecina dobrih naslova je radilo i bez patch-a. Ja sam R6 igrao kad je izasao maltene, samo ga nisam zavrsio jer me nije u tom momentu intrigirao, igrao sam nesto drugo.
Nije imao bagova u contentu igre, ali je imao mouse lag. Imao sam dobar framerate i u 1920 x 1200, ali sam imao mouse lag šta god da uradim. Ni spuštanje u niže rezolucije nije pomagalo. Čak sam i instalirao onaj patch što je odmah išao, reinstalirao igru, probao pet drajvera i podešavanja... čitao forume. Onda sam se smorio i odustao od traženja rešenja i krenuo da igram na easy, jer drugačije nije moglo. I ipak sam je prešao![]()
Imao sam dobar framerate i u 1920 x 1200
Možemo i tebe malo da smirimo, bilo bi dobro za neku sličnu listu, zajedno sa Zonijem i sličnim pametnicama. Što se Vegasa tiče, naravno da ima momenata kada secka, ali je u većini slučajeva dobar framerate, ali je lag (bio) prisutan. Mislim da su posle godinu dana uspeli da srede igru, to je ok, pošto su programeri na PC verziji te igre na koju su već uzeli pare, radili svakog osmog petka pred polazak kući.![]()
:
Kako da ubijem green-eye-a?????(5-i boss, u onoj kruznoj areni sa metalnim zidinama)Unistim ja njemu one zelene bubuljice, i sta ondak??? :d
Konacno sam poceo ovu igru i ...
Auh...ovo je strasno.
Idi pravo, pobij boraniju koja se nadje usput i onda kokni boss-a.A ako si malo za*eban, onda mozes da otkrijes neki skriveni novcic koji lebdi tu tek onakoOvo mi lici na neku klasicnu tabacinu
Al ajde, malo akcije nije na odmet...jos po ovoj vrucini ovoliki sneg dobro dodje...Jadna moja tastatura...a od zvukova i efekata ne cuje se ni moje urlanje na kontrolni sistem i stalne muke sa komandama...
Inace, bolje radi nego demo...sve sto mi je igra dozvoljavala da stavim na maks, ja sam stavio (bez AA, senke su ostale na medium i 1280*1024) i radi ok...a grafika i nije nista posebno.Kao da je neko samo nakantario fensi efekte i malo jace teksture na nesto sa PS2...
Najvaznije:
Kako da ubijem green-eye-a?????(5-i boss, u onoj kruznoj areni sa metalnim zidinama)Unistim ja njemu one zelene bubuljice, i sta ondak??? :d
Ma igra je ocajna :dUUUUuuuuigra ti je toliko losa da si iz daha stigao do green eye-a
Da se ne lazemo - Capcom je majstor za igre, automate, PC, konzole...tripujes ti previse. Ima padova FPS-a ali igra je prava zabavna arkada sto pokazuje to da si je pikao 5-6 sati i stigao do green eye-a Nisi ni priometio koliko je grafika lepo uklopljena i kako to sve lepo radi uprkos povremenim seckanjima (mene je green eye ubio FPS imao sam preko 35 svuda ali je on napravio toliku frku da sam ga ubijao u 25fps)
Inace, riba ne lici na sve prethodne, vec je jedina PC-u.Ti mi navedi gde si u kojoj igri vide take sise na PC-u
+ kad dodjes pred kraj igre i kad transformises robota u totalno japanskog ubicu, nemamo o cemu da pricamo
Vratices se ovde i reci ces: Capcom -we want MORE !!!
![]()
...a tamo u "igre za konzole" si rekao nesto sasvim drugo....Iskreno, LP je igra koja se igra dva puta i to na PC-u, jednom sa slabijom grafickom, drugi put sa jacom kao sto ti imas) sa malo vecim detaljima...
(mmm, darknessTo mi fali za PC )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari