Šta je novo?

Lost Planet za PC :)

Jes jes, R800 jedini na svetu ima podatke o performansama DX10 igara, da ponovim, ma vazi.

ma ne misli on na lost planet...nije ni bitno :) grafika deluje veoma dobro, steta sto su full screen shotovi vestacki uvelicani na 3000x2000 ili tako nesto (na tom pcgamers testu), ne znam sto su to radili :S:

Lost Planet PC Demo on May 15

PRESS RELEASE: PC GAMERS TO GET A TASTE OF LOST PLANET™: EXTREME CONDITION WITH RELEASE OF PLAYABLE DEMO FOR BOTH DIRECTX 9 AND DIRECTX 10

Jedva cekam da vidim razliku izmedju dx9 i dx10 verzije... Verovatno je minorna ...

Edit: nemoj više da koristiš ogromne fontove. Ako hoćeš nešto da istakneš, dovoljan je bold! ili eventualno promena boje!

Poslednja izmena od urednika:
Omg kad pre. Nadam se de ce me igra oduseviti kao i oni mocni traileri. Can't wait, can't w..... :banana:

Poslednja izmena:
ufff...15-tog se vuec monster madness :) LP ce malo da saceka :p

nadam se da ce ovo cudo raditi u 1280x1024 sa nekim pristojnim setinzima na ovoj mojoj kanti :d

nesto teksture deluju siromashno :d

lostfz0.jpg

:D ajd pa javi utiske ujutru :D

Hehehe, tupili su na sve strane da će da je poboljšaju, a izgleda ISTO kao na konzoli. Ko ne veruje, mogu da mu dokažem :)

:) Ne znam kako izgleda na konzoli, ali cu vam reci koji su mi dx9 utisci za ~3 sata

PS. @ Interceptor: cemu taj wait time kad je demo dzabe na GS-u i nema wait time ?!

Prilozi

• lostplanet_dl.jpg
    lostplanet_dl.jpg
    58.4 KB · Pregleda: 97
na fileplanetu jos nije izbacen :)
to je wait time na fp

interesatno, (znam da je wait time na FP), na GS-u pise da je "GS exclusive"...Kome treba moze odande da ga skine, potrebna je valjda free registracija samo.

Benchmark:

genijalno, znaci na danasnjem hardweru ova igra ne moze da se igra na PC-u od 2000+ evra kako bi to dolikovalo.

A da oni lepo shvate da soft shadows nece moci da ide bar jos par godina i prekinu da se glupiraju. Jel moze prastari Riddick da ide sa soft shadows na max detaljima i sa aa i af na zver kompu, koliko sam cuo, i dalje boli.

boli i to fino. na 7600gt sve max u riddiku sa softshadows = no go. pada fps i na 10 a reko bih da je 30% vremena ispod 30, ostalo vreme je tu oko 30-40 :S:

A "možda" su programeri malo zeznuli kod u Riddicku :) Ako Doom3, Quake4, Prey mogu da rade kao zmaj i izgleda odlično na istom hardveru a isto su pisani u OGL-u onda ne znam šta reći, no nebitno.

Nego, hoće li neko da mi objasni zašto, ali zašto se prave shooteri (dobar deo) za xbox360 u 3rd personu a ne u 1st person? Jel to interesantnije, više igrivo ili to jednostavno konzolaška tradicija nalaže? Jel to ljudi više vole, traže tako, pa zato developeri takve igre prave?

Pitam samo zato što se pravi (portuje) za PC nekoliko shootera koji su navodno (super) kvalitetni za xbox360 ali *** to su 3rd person shooteri koji po meni ne mogu da budu ni blizu toliko interesantni, uverljivi, realistični kao 1st person?

Kad igram iz prvog lica to skroz može da me uvuče u priču ali kad glumim kameru iza glavnog lika to mi je 3 puta manje uverljivo
To je moje neko iskustvo, feeling. Nekom možda to i odgovara, šta ja znam....

Ps- koliko mi je poznato odličan Gears of War je 3rd person, pa ovaj Lost Planet, pa Timeshift a sigurno ih ima (će biti još) na (moju) žalost

meni je neverovatno da igra tako lose radi... ona se reklamira kao showcase nvidijinih kartica za dx10... pa ebes takvu reklamu "evo sa nasim kartama cete moci da.... pokrenete ovu igru..." :)

Upravo sam igrao demo u dx10 modu i mogu samo reci da izgelda EXTRA! Ovako nesto jos nisam video na PCu! Super radi na mojoj konfiguraciji - demo ima na default-u u 1280*800 45fps snow i 50 fps Cave

I ti se sa time hvališ. Tsk, tsk. Stižu stari majstori da ti objasne da je sve ispod 60fps teško seckanje... :p

Upravo sam igrao demo u dx10 modu i mogu samo reci da izgelda EXTRA! Ovako nesto jos nisam video na PCu! Super radi na mojoj konfiguraciji - demo ima na default-u u 1280*800 45fps snow i 50 fps Cave

Aj okachi neke shotke neshto ... ja se ne usudjujem da probam sa ovim procesorom. :wall:

Kakve veze ima procesor, pa valjda je cilj DirectX-a 10 da se sjaše s procesorske grbače :)

I ti se sa time hvališ. Tsk, tsk. Stižu stari majstori da ti objasne da je sve ispod 60fps teško seckanje... :p

Stari majstori su sigurno odigrali to na XBOX360 sa zakucanih 30fps i nije im smetalo ;) Veoma je igrivo, nije to Quake III da mi treba 100fps:eyebrows:

Vrh Dno