Šta je novo?

Lost Planet 2 (PC)

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Datum izlaska nije poznat, ali je devetominutni trejler dokaz da se na igri uveliko radi. :)
Igra izlazi za Xbox 360, PS3 i PC.

img_43141_lostplanet_ps3.jpg

The second chapter of Capcom's space adventure is set on the same E.D.N III planet as the original, but now the snow has slowly started to melt away, leaving a world of jungles and other such environments for gamers to explore, as well as giving rise to new dangers...

Published by: Capcom
Genre: Third-Person Shooter
Release Date: TBA
Also Available On: PC

Lost Planet 2 Confirmed
Lengthy nine minute trailer now at Marketplace.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/unrJz_TQ1_M&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/unrJz_TQ1_M&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

prvi je bio ok za opushtanje a i sinematici su bili solidni, valjda netje zaznuti nastavak

Ja ne odigrah ni prvi deo... to cemo cim zavrsim FEAR2 i Diablo 2 po 77-mi put :)

Poslednja izmena:
prvo deo je bio dosadan...valjda ce ovaj drugi biti bolji

E to sam cekao :)
LP : colonies (ili director's cut,kako god) je bas bio extra,dobar za ubijanje vremena,lepa grafika i bruka optimizacija :)

Prvi deo je mnogo dobra razbibriga... Tehnički (skoro) savršena, šarena, dopadljiva. LP: Colonies je, uz sve to, optimizovan za Oskara™. Ukoliko drugi deo bude na nivou prvog, eto nama veselja.

P.S. Ma odo' ja da obrnem Colonies još jedanput!

Poslednja izmena:
Prvi deo je tipicna konzolaska igra pravljena za konzolu i prilagodjena gamepad-u,al ne znaci da ce i drugi deo biti takav.Cinjenica je da na xbox-u bar 20% bolja.
No ipak sam je igrao na pc-u dosao do pred kraj iznervirao se i izbrisao.

Weekend deal na Steamu, prvi deo košta 5 umesto 20 evra.

Prvi deo je tipicna konzolaska igra pravljena za konzolu i prilagodjena gamepad-u,al ne znaci da ce i drugi deo biti takav.Cinjenica je da na xbox-u bar 20% bolja.
No ipak sam je igrao na pc-u dosao do pred kraj iznervirao se i izbrisao.

Verovatno da drugi deo nece biti konzolaska igra optimizovana za dzojstik, vec ce biti radjena specijalno za pc. :p

Neznam kakve si ti to probleme imao sa kontrolama, ali meni su kontrole u prvom delu sasvim ok.

Ako se ne varam ,LP2 ce da bude Co-Op ... to je za medalju

Ah joooj. Pa to... nije cak ni pograsno. Ima na netu ona slicica "the stupid, it burns".
Dakle "oslobadjanje toplotne energije ce zamrznuti planetu". Stvarno me boli koliko je glupo. Ajde u prvom delu sam nekako presao preko magicne toplotne energije koja nema veze sa mozgom ili zivotom. Ova dvojka nekako napusta anime-like fore iz keca i prelazi u cist Americka Fvck Yeah fazon. :wall::wall::wall::d

Ammm, na nekim sajtovima piše da izlazi tek u junu...

Trebalo bi da izadje 18 maja,e sad nista me ne bi zacudilo i da izadje tek u decembru :wall:

Jel ovo chudo uopshte izlazi za PC?!? Poshto na Gametrailers.com pishe samo xbox360 i ps3...

Da, izlazi i za PC.

Ne izlazi za PC sledećeg utorka koliko ja znam... Čak su potvrdili na ggmania pre neki dan...

The game comes out in the US tomorrow, May 11th (PS3, Xbox 360). The PC version will be released later this year.

Poslednja izmena:
Samo tu piše tako, a svugde ostalo piše 18. maj za PC (do duše i to je later this year).

A ako se po jutru dan poznaje....GS joj je dao ocenu 5.5 (na obe konzole isto njesra) "This sci-fi sequel seems like it should have everything you need in a shooter, but a shocking number of design missteps suck out much of the fun."
Kao i buđavi IGN, a Eurogamer 6.0 "Almost equally fun and frustrating whether played in co-op or in single-player mode, it's a game you'll both love and hate in the same breath."

Ništa neobično, čini mi se. Ako su recenzije tačne (a nema razloga da nisu, jer su svuda slične) onda slobodno za PC i ne mora da izlazi.

Poslednja izmena:
Ne ne, nisi skontao te review-e na šta se odnose, na dumb ass AI koji nije ni za qrac u toku cele igre... Vidi ostale opise i pogledaj neke video opise i sve će ti biti jasno, zasrali su tim 4 players coop jer je neigrivo u SP varijanti potpuno, zbog toga loša ocena, sve ostalo je kao i u kecu, apsolutno sve...

Meni je i kec bio limunada + ništa zanimljivo. Sorry, što nisam iz te priče a mešam se :S:

Poslednja izmena:
Uh pa ok :) meni je kec bio fun fun fun :). Opuštajuć, još uvek opalim po neki nivo da pikam sa gamepadom :).
Ali realno, ako ti se nije sviđao kec, onda će ti se ovo još manje sviđati + frustracije sa AI-em...

IGN kaze da izlazi 30 juna za pc, znaci nista od 18 maja

Pa i nije tako strasno, za neke igre se cekalo mnogo duze a neke nisu ni docekane...

Lost Planet je tipičan primer popcorn igre u Capcom-ovom "lock and shoot bugs 'till they explode" stilu. Užas.

Meni je prethodni deo bio odlican, cekam da probam i ovaj ali cisto sumnjam da ce da bude dobar kao prethodni.

Nie losa igra za ubijanje vremena :D
a i lepo je izgledala svojevremeno.
2 moze da bude samo isto ili bolje,
ne moguce je upropastiti igru jel je obicno napucavanje u pitanju.

Vrh Dno