Šta je novo?

Loop of death?

hektor2

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2006
Poena
450
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600G / LCPower212
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
48GB
GPU
Intel Arc A770 16GB
Storage
500GB nvme
Zvuk
Ima
PSU
LcPower 600W
Kućište
MS V700
Monitor
Tesla 27"
Redmi Note 10 pro, radio lepo 4 godine i od danas se samo restartovao i zapao u neprekidni loop. Ne moze da se ugasi, kada "ode" u Recovery ili Fastboot zadrzi se par sekundi u tim modovima i samo krene opet da se resetuje i pokusava da startuje system (pojavi se MI na ekranu) i opet se restartuje i opet pokusava u nedogled. Najgore je sto ne moze da se ugasi i sto se u Recovery/Fastboot modu zadrzi samo par sekundi - kada pritisnem Vol+ ili Vol- u toku restarta.
Verujem da nema neke pomoci, ili ako pak ima, bio bi voljan da pokusam.

Imao sam par telefona sa sličnim problemom, nikad nisam uspeo da ih sredim. mislim da je to do same memorije telefona. tj da je crkla i kad krene da se bootuje nema gde pa se zaglavi u tom loop-u

Izvadi sim karticu i stavi ga na punjac.

Preko noci se tako resetovao, pa otisao u neki debeli minus sa baterijom. Sad ne moze da krene punjenje. Probao na vise punjaca.

Proveri dugme za paljenje/zaključavanje. Mene je to zezalo na 10 lite

Prvo da se zahvalim momci! :)

Telefon star 4+ god. Kao nov je apsolutno. Power dugme nisam koristio mozda 100 puta u zivotu. Pipnem za otisak, double tap za zakljucavanje. Bas sa nekom namerom "cuvam" to power dugme, a izgleda da sam ga nekoriscenjem "zeznuo", dal se nahvatala prasina, dal oksidirali kontakti. U svakom slucaju sunuo sam alkohol, drndo ga minut, stavio na punjac malo posle i krenuo da se pali, i nekako sve proslo kako treba. Reset na fabricki, install i eno ga radi.

Hvala mnogo jos jednom!
Bez Vas bi verovatno zavrsio u djubretu.
E sad kolko traje nek traje.

Heheh i meni je na jednom Redmi telefonu starijem power dugme propalo, izgleda da im je to boljka bila pre 6 i više godina...

Nazad
Vrh Dno