Šta je novo?

Look 'n' Stop pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme gmlale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gmlale

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
Mobilni telefon
063626864
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pre jedno 5 godina ovaj firewall je bio hit, mali i ubitacan, zaustavlja sve sto i firewall-ovi na glasu (Zone Alarm, Kerio, Outpoost..) a daleko manji i manje zauzima resurse 5-6mb rama i sl.
I sam sam ga drzao jedno vreme, ali mi se nije uklapao sa AVG-om pa sam odustao od njega.
Odem na sajt proizvodjaca http://www.looknstop.com/En/index2.htmi i vidim da ima nekih minimalnih dodataka tj. nova verzija je kompatibilna sa Win 7, skinem i instaliram Trial verziju i imam sta da vidim, firewall je identican onom od pre 5-6 godina, skoro nista se nije izmenilo od tada, firewallovi drugih prouzvodjaca su pretrpeli dosta izmena i noviteta a ovde to nije slucaj.
Sve ovo pisem da bi postavio pitanje forumasima dali ko od Vas koristo doticni firewall i dali je on i dalje dobar kao sto je nekada bio i kakva su Vam iskustva sa istim. Rado bi ga instalirao ponovo no malo mi je sumnjivo sto se za 5-6 godina nije nista izmenio jer je dosta vode proteklo od tada.

dobro pitanje..Look 'n' Stop je nekad bio zaista cijenjen igrač na polju firewalla, iako ga matousec nikad nije pretjerano cijenio..i ja sam ga nekad koristio..pazi, ne mora značiti da nisu ništa radili na njemu proteklih godina..evo vidiš da je aktuelna verzija kompatibilna sa W7, tako da bi se reklo da su ipak nešto radili, hehe..malo šale..treba svakako istestirati u vlastitoj režiji..evo ja ću malo u off, sa jednom malom sugestijom..firewall koji trenutno kotira kao odličan, a pritom lagan za komp, a uz sve to i free je PC Tools Firewall Plus..pokušaj sa njim, mislim da ćeš se oduševiti

Nazad
Vrh Dno