Šta je novo?

LoL nece da se pokrene

ssdp3

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2015
Poena
4
Sistem je XP Pro SP3, imam instaliran .net 3.5 SP1 i .net 4.0, adobe air, DX 9.0 Jun10, c++ 2005,2008. I pored navedenih stavki, igrica izbacuje gresku tj. nece da pokrene patcher. Tek sam skinuo LoL i probao sam sve sto se na internetu moglo naci.

Specifikacije racunara su sledece :

ASUS CUV4X-D
2 X Intel Pentium III 1.0GHz
768MB RAM
160GB SATA2
Nvidia GeForce 6200 256MB AGP
Sound Blaster Live!

Mislim da je minimum Pentium 4 koji moze da pokrene.
Ali evo pogledaj ima cak i tema...http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=283340&page=4#post3342299

Ako su napravili da trazi SSE2 instrukcije onda je ne mogu pokrenuti, instalirao sam stari Adobe Air koji ne zahteva podrsku SSE2. Te instrukcije sluze samo da ne mozes da pokrenes na PIII ili Athlon XP i ni za sta vise. Ranije sam igrao LoL sa 440BX chipsetom i 2 X PIII 500MHz, grafa je bila Ati 9800Pro 256MB i to je picilo. Evo sada igram Left4Dead 2 na sistemu koji sam naveo u prethodnom postu i radi odlicno, sad cu probati CoD 4.

Na toj konfiguraciji verovatno neces ni pokrenuti.

Sada vec jako stara konfiguracija. Bez bar win 7 platforme, tesko ces saznati iz kog razloga se pach ne pokrece.

Sistem je XP Pro SP3, imam instaliran .net 3.5 SP1 i .net 4.0, adobe air, DX 9.0 Jun10, c++ 2005,2008. I pored navedenih stavki, igrica izbacuje gresku tj. nece da pokrene patcher. Tek sam skinuo LoL i probao sam sve sto se na internetu moglo naci.

Specifikacije racunara su sledece :

ASUS CUV4X-D
2 X Intel Pentium III 1.0GHz
768MB RAM
160GB SATA2
Nvidia GeForce 6200 256MB AGP
Sound Blaster Live!

Gde nadje tu dual cpu plocu?
Zar si stvarno mislio da ce LoL da ti radi na njoj? :)

Da ali dual core bato, em sata podrska nije sala. :d

ni meni ne radi Crysis na Pentiumu 1 sa 190mb rama.... ne znam sto, mozda zato sto je win95 instaliran,sigurno ne podrzava dx10...

Pravi entuzijasta, iskreno se nadam da ćeš uspeti u svom cilju.

Otkad PIII ima turbo mogucnosti? :D Sa 1GHz na 1.8GHz, pa to je 80%, to ne moze ni i7 :)

pIII turbo.JPG

Procitaj moj prethodni post. Kad bi samo mogao da nadjem dual 370 plocu sa DDR1 memorijom to bi bilo ispunjenje mojih snova, pa bi stavio 3GB RAM 2 X PIII-S [email protected] TUALATIN, HD3850 AGP, Raptor hard i onda bi probao BF3.
HD3850 AGP :) kakva je to azdaja bila prodadoh je za 30e, kada sam stamanio plocu.
Na zalost ne mogu drajveri da rade sa procesorom sa vise jezgara, otud mi i ostao ovaj Athlon 620.
Pa kupim sempron 140, i uglavim sa ovim mojim memorijama na Asrock AM2NF3-VSTA.
Ispostavi se da je nForce3 250 chipset prepreka za drajvere na win7 64-bit, radilo samo na 32-bita.
I to mogu reci odlicno sve sto ****lo directx 10 sljakalo dobro.

Nego da se vratimo na temu, da li postoji mogucnost da se napravi sse2 emulator ili da se "prevari" program kao sto to moze da se uradi sa skype-om koji takodje trazi sse2 instrukcije?

Nego da se vratimo na temu, da li postoji mogucnost da se napravi sse2 emulator ili da se "prevari" program kao sto to moze da se uradi sa skype-om koji takodje trazi sse2 instrukcije?
To su radili za windows 8 kada je izasao...mislim da su nesto zbudzili.

kralju...
uvek sam gotivio te sto budze stari hardver

Nazad
Vrh Dno