Šta je novo?

logovanje na stari user acc

• Začetnik teme Začetnik teme babac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

babac

Čuven
Učlanjen(a)
15.07.2005
Poena
619
Sad kad bi znao da vam objasnim sta se sve tu izdesavalo , ne bi uspeo. Pa cu vam ukratko reci.

Instalirao sam winXP preko starog i usput napravio novi user acc , e sad ja ocu nekako da se prebacim na stari(administrator) jer mi je tamo sve instalirano a na ovom nema nista. Odem ja na user acc u control panel, a tamo mi nema tog acc, takodje kad se izlogujem on ima samo ovaj novi, starog nema ... i sad ne znam kako da se prebacim :S ja ideje nemam, mozda sam glup, ali ja ne znam kako 😡

Na Welcome ekranu pritisni dva puta kombinaciju ALT+CTRL+DEL i onda ćeš moći da ukucaš ime korisnika i pass. Kao ime korisnika ukucaj Administrator i pass ako si zadao ranije.

Ček ček... ako sam dobro shvatio ti si reinstalirao windows i sada hoćeš da imaš account iz starog?

Ma samo sam ga pretabao preko starog , ja njega vidim u "documents and settings" samo ocu da se ulogujem na njega a ne znam kako.... na ovom novom nisam imao ni drajvere za zvucnu ni graficku i sva ostala cuda , znaci sve moram iz pocetka....

fora je sto mi je na administratoru sve .... ja bi formatirao ali nemam gde da snimim filmove,muziku, serije ...sad sam povadio na ovaj novi desktop milon shortcut-ova sa administratora i tako sve radim duze nego obicno 🙂

@pera ja to nisam uspeo , otvori mi se task manager (sto sam i ocekivao)

jedna od ideja je da kupim HDD i na njega snimi sta imam i lupim format i gotovo 😉

@pera ja to nisam uspeo , otvori mi se task manager (sto sam i ocekivao)
Ovo bi trebalo da radi. Poenta je da to uradiš na welcome screen-u, ne kada si već u windows-u.
Znači ako ti je uključen autologon, prvo se izloguj.

ulogovao se u potpuno nov administrator acc 🙂
ma nema veze .. kupicu hdd i formatiracu .....

hvala vam na pomoci :wave:

Nazad
Vrh Dno