Šta je novo?

Logon Win2000

• Začetnik teme Začetnik teme suli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

suli

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
301
Imam jedan veliki problem i u cilju njegovog resavanja zelim da zadjem u samu srz tog problema...

Kao sto i sam naziv ove teme kaze,dakle radi se o preblemu logovanja na sistemu Win2000. Bez ikakvih problema startuje,medjutim kod logon-a zahteva lozinku,koju je neko uneo,a ne zna se o kome se radi!
Kod username-a pise Administartor a za password zahteva unos.
Verovatno ce neki pomisliti sto nisam pokusao sa Cancel,medjutim da tipka(oprosticete mi na izrazu) nije aktivna.
I jos jedna stvar koja me veoma buni je sto i pre samog zahteva za unos lozinke kaze da password nije u redu i da se pogleda da li je praviolno unet ili da nije slucajno ukljucen CapsLock.

Unapred zahvalan!
(u pitanju su skolski racunari,a ako postoji neka druga mogucnost osim ponovnog dizanja sistema voleo bih da mi pomognete,tj ukazete na nju... Probao sam i preko bios-a da vratim datum,medjutim nije uspelo)

Imam jedan veliki problem i u cilju njegovog resavanja zelim da zadjem u samu srz tog problema...

Kao sto i sam naziv ove teme kaze,dakle radi se o preblemu logovanja na sistemu Win2000. Bez ikakvih problema startuje,medjutim kod logon-a zahteva lozinku,koju je neko uneo,a ne zna se o kome se radi!
Verovatno ce neki pomisliti sto nisam pokusao sa Cancel,medjutim da tipka(oprosticete mi na izrazu) nije aktivna.
I jos jedna stvar koja me veoma buni je sto i pre samog zahteva za unos lozinke kaze da password nije u redu i da se pogleda da li je praviolno unet ili da nije slucajno ukljucen CapsLock.

Unapred zahvalan!
(u pitanju su skolski racunari,a ako postoji neka druga mogucnost osim ponovnog dizanja sistema voleo bih da mi pomognete,tj ukazete na nju... Probao sam i preko bios-a da vratim datum,medjutim nije uspelo)

možeš da resetuješ administratorski ili bilo koji password pa da se uloguješ normalno i promeniš u ono što želiš... potraži na guglu imaš flopi ili cdimage da skineš, pa napraviš bootabilni cd sa kojeg to odradiš... floppy verziju nisam probao 🙂
imao sam to negde na disku ali mi je prsao fat pre nedelju dana pa je sve otišlo po k.....

suli je napisao(la):
...Kod username-a pise Administartor a za password zahteva unos...

Možda u ovoj gore :laugh: rečenici i leži ključ tvoje zavrzlame :d ... Probaj umesto Administartor da staviš Administrator i vidi šta se događa... :smoke:

Trazi ti onaj password koji si uneo pri instalaciji sistema. Seti se koji je i to je to. A sto se tice toga da ti prvo prijavi pogresan pass to je verovatno zato sto je namesten automatski login sa pogresnim passom

Hvala svima na odgovoru posebno tebi kizo,Batice malo sam se zaneo dok sam pisao tako da nisam ni video da sam stavio adminstartor ili sta li sam vec napisao...

A chivitli sto se tebe tice,veruj mi da sam ja instalirao ne bi bilo problema,problem je jedino sto su to skolski racunari,pa svaka budala koja sedne za njega misli da sve zna!!

suli je napisao(la):

Unapred zahvalan!
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html

Nazad
Vrh Dno