Šta je novo?

logoi domacih firmi u *.cdr-u, ima li neko?

dr@xy

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
604
Konkretno trebaju mi logoi sledecih firmi:
1.Compaq
2.Galenika
3.Hemofarm
4.HP
5.Komercijalna banka
6.Motorola
7.Jat
8.Jugodrvo
9.Mobtel
10.Philips
11.Tehnikom
12.Tigar
13.Toza Markovic

Ako neko ima neka mi se javi na mail [email protected] . Pozeljno je da budu u cdr formatu, ali bi mogli da posluze i dobri rasteri koje bih naknadno trejsovao.
unapred hvala!

Probaj na http://www.logo.nino.ru/main/list.phtml

Tu se nalazi nevidjen broj logo-a, ukljucujuci i nekoliko nasih, nisam proveravao ove koje ti trazis ali znam da sam nasao logo-e nekih nasih fudbalskih klubova. Barem ces ove strane sigurno da nadjes. Format nije cdr vec eps, ali se lako importuje i sto je najvaznije - vektorski format je.

Compaq, HP i Motorola domaće firme? Daj bože :D Nego, ozbiljno, mislim da se 80% od ovoga što tražiš može naći na mreži za maksimalno 15 minuta, u rasterskom obliku naravno, ali zato je tu Corel Trace.

Nisam mislio na njih, njih sam nasao (doduse zahvaljujuci Lazi, hvala), nego mi je ostalo jos
1.Galenika
2.Hemofarm
3.Jugodrvo
4.Mobtel
5.Tehnikom
6.Toza markovic
Sad ako neko ima ove logotipe u vektorskom formatu neka mi molim ga posalje jer mi je hitno, a ako neko mozda ima dobar raster(visoka rezolucija , tj krupan plan jer je sve na webu sitno i nikakvo, ili ima skener i sa cega da odskenira) neka mi posalje na mail creative
Hvala unapred

nema sanse da nadjesh za vecinu domacih...bolje skeniraj pa trejsuj u Corel Trace-u ili nekom sdrugom slicnom programu

Ma nije problem trejsovati nego naci za sken
P.S. Hvala opet Lazo , na niniovom sajtu sam nasao jat, tigar :) i hemofarm.

Vrh Dno