Šta je novo?

Logitech z533 servis

dragancce

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2005
Poena
630
Drugari,
imam ove zvucnike i pokvario mi se onaj okrugli potenciometar za paljenje i pojacavanje. Nerviram se sto nigde nisam nasao da to zamenim a i nisam nasao ko bi to mogao da popravi, Glupo mi je da bacim zvucnike koje rade zbog glupavog potencimoetra pa ako imate neku ideju ko bi mogao da popravi ili da odnekud nabavim drugi zamenski bio bih zahvalan. Iz Nisam sam.
Unapred zahvalan

Na sledećem linku možeš videti kako izgleda potenciometar iznutra:
Logitech Z533 Disassembly
Možda može da se popravi ako je neki sitan kvat... vreujem da u Nišu postoje elektroničari, TV ili hifi serviseri...

UPDATE: Nađoh na nekom forumu moguće rešenje ili zaobilazno rešenje tvog problema:
Logitech z533 problem turning on

Poslednja izmena:
Ja negde imam te zvučnike, moram da pogledam gde su, prestao sam ih koristiti jer jedan kanal nije radio.
Mogao bih da ti pošaljem ako hoćeš, vufer i satelite, pa vidi da li može da se iskoristi potenciometar.

Ma samo mi treba onaj krug gde se pale zvucnici i pojacavaju, ostalo mi ne treba.

Šta ima tu da se pokvari? Ako se pojela plastika gde točak nalaže na metalni deo, nalij tečnim lepkom (hot glue gun)... improvizuj nešto :)

Ja negde imam te zvučnike, moram da pogledam gde su, prestao sam ih koristiti jer jedan kanal nije radio.
Mogao bih da ti pošaljem ako hoćeš, vufer i satelite, pa vidi da li može da se iskoristi potenciometar.
Odakle si kazi mi i kazi molim te cenu? Morao bi da mi posaljes vufer kolko se secam ovaj potencimetar okrugli je vezan za njega.

Iz Požarevca, ma kakva cena, meni ne treba, samo da vidim gde je.

@dragancce
Našao sam, mogu sutra da ti pošaljem Post Express-om.
Ako ti odgovara, pusti podatke za slanje u privatnoj poruci.

Nazad
Vrh Dno