Šta je novo?

Logitech Z263 problem!

orckristeg

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
375
Pozdrav.
Danas mi stigoshe zvucnici iz naslova, novi iz radnje (poslednji na stanju mozda je bitno).
Naim preoblem je u tome sto desni zvucnika na kome su potenciometri ima tendeciju da zveci. Znaci malo radi ok pa onda dobije neki iritirajuci shum. Kada sam sve montirao pomislio sam da je do samog kvaliteta mp3-a jer se i u medjuvremunu zvuk stabilizovao. Posle nekog vremena se problem ponovo vratio. Onda sam skontao da nesto nije u redu i poceo sa probom raznih tipova muzike, sa vise i manje basa itd i skontao da definitivno nesto nije u redu. Inace zvucnike nisam terorisao, zivim u stanu, tako da nisam pojacavao preterano, recimo 1/3 ili 1/4 za slusanje, za test malo preko pola ili nek bude i 3/4. Pomislio sam da je mozda do zvucne, pa do struje. Probao sam da pustam muziku sa tableta, pa menjao uticnicu na skroz drugom kraju sobe i ista prica. Ne zelim da se pomirim sa cinjenicom da je zvucnik fijuknuo a nije radio ni jedan dan (u funkciji je recimo danas od 18h).
Nije mala suma, plus je jako iritirajuce, tacno se oseti prilikom slusanja koliko levi izbacuje cistiji zvuk. Inace prezadovoljan sam zvukom i vuferom i samom izradom, ali vrlo lako da mi je zapao felerican primerak ili mu se nesto desilo u medjuvremenu.
Da li je neko imao slicnih iskustava ili ima kakav predlog? Najvise bih voleo da postoji resenje koje ne ukljucuje vracanje robe obzirom da je poslednji primerak, ali cu definitivno to uciniti ako ne postoji neko realno resenje...
Hvala unapred na savetima. :wave:

Nemas tu sta mnogo da mozgas.Pravac u radnju i neka ti vrate novac ili se dogovori da poruce nove zvucnike.Mozda ce ih biti kod dobavljaca.Nema nista gore od onoga kad das svoj tesko zaradjeni novac i ne radi sve kako treba.Po ovome kako si rekao deluje da je jedan zvucnik neispravan.Jedino jos ti ostaje da ga probas na nekom drugom kompu ili laptopu.

Znam sta pricas...
Neki mi kazu da mozda treba da se rasviraju... Tako da cu im dati shanse do vikenda da se razgaze ako stanje bude ne promenjeno menjam ih... Inace spakovao sam ih sinoc da ih vratim, pa rekoh danas ajd jos jednom da probam... Nakacio sve ok, ali ubrzo je pocelo postepeno da postaje sve primetnije usled pojacavanja/smanjivanja, radio je malo vede ali mislim bez otvaranja da mu nema mnogo pomoci... Tako da do ponedeljka pa sta bude... Hvala na savetu

update: vracen mi je novac. kada im je ponovo nov par stigao na stanje porucio sam, i danas su stigli. rade savrseno, i prezadovoljan sam! samo nek potraje :p

Jedan savet: NIKADA ne uzimaj poslednji komad hardvera iz radnje

Nazad
Vrh Dno