Šta je novo?

LOGITECH Z2300 ili CREATIVE LABS MEGAWORKS 250D?

delirium

Slavan
Učlanjen(a)
21.06.2005
Poena
304
Zanima me koji su kvalitetniji.
Posto oba kostaju 150 eura, zanima me samo njihov kvalitet.

Poslednja izmena:
Kao vlasnik AL MX5021 mogu da kazem da sam se odusevio kvalitetom zvuka kad sam ih kupio...ustvari ako mozes da odes negde da cujes kako zvuce to bi ti najvise znacilo.
Ja sam hteo da kupim MEGAWORKS 250D...ali nisam mogao da nadjem tako da sam uzeo MX5021...ali ako mozes da nabavis 250D...uzmi njih !

vrlo moguce...mada smatram da logi zvuci ko neka mala krestava kantica sa naglasenim basom (model x230). :)

vrlo moguce...mada smatram da logi zvuci ko neka mala krestava kantica sa naglasenim basom (model x230). :)

Ovo prvi put cujem...X-230 koji je bio proglasen za najbolji SVETSKI 2.1 sistem u ekonomskoj klasi. Koji je odusevio i pobrao silne lovorike po internetu iz svih mogucih izvora, nezavisnih i zavisnih. Nije testirano sluhom, vec malo ozbiljnijim aparatima.
Hm. Nista licno. Na sta si ti kacio te zvucnike i sta si slusao? O sluhu vec ne mogu nista da kazem.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja sam cuo te Logitech z2300 i razocarao sam se,zvucnici su totalna igracka pocev od onog kontrolera pa do prenabudzenog woofera i mutnih visokih tonova,za megaworks ne mogu nista da kazem jer ih nisam cuo.A kao vlasnik mx5021 mogu da kazem da su extra i da mnogo ozbiljniji zvuk imaju(hi-fi),mozda je logitechov jaci woofer ali nije toliko prijatan i definisan kao kod alteca jer mu je veca membrana i mnogo mumla,voleo bi da cujem te megaworks

Poslednja izmena:
Ma bre utepaste se pisuci ovo bolje zvuci, ono bolje zvuci, ovo ima krs visoke tonove, ono ima jake basove.

Daj prvo smislite koju zvucnu koristite a i da li su uopste kalibrisani drajveri. Audigy 4 moze vrlo lako da zvuci kao g.... ako omasite par opcija.

Isti zvucnici na razlicitim karticama zvuce totalno razlicito, a o drajverima da ne pricamo uopste.

....
Daj prvo smislite koju zvucnu koristite a i da li su uopste kalibrisani drajveri. Audigy 4 moze vrlo lako da zvuci kao g.... ako omasite par opcija.
Isti zvucnici na razlicitim karticama zvuce totalno razlicito, a o drajverima da ne pricamo uopste.

Bas to. Na to sam i mislio kada sam gore pitao CrosFire-a na cemu je slusao Logi.
I jos postoji jedna sitnica: koja muzika, film, materijal, sta vec? :d

...znaci...pravilno podesena Audigy 4...Altec Lansing MX5021...i izvor muzike...FLAC...ko moze da kaze da zvuk koji se cuje iz te kombinacije ne valja...ne zna o cemu govori...
Poenta cele ove price oko ovih zvucnika je da su sva 3 modela ustvari 3 najbolja 2.1 sistema...i da ako nako ima dobru zvucnu...i kvalitetan zvuk...FLAC..AC3.5.1 sa nekog DVD-a...tesko da to moze da zvuci lose...drugim recima...za sta god da se odlucis...neces pogresiti...end.

...znaci...pravilno podesena Audigy 4...Altec Lansing MX5021...i izvor muzike...FLAC...ko moze da kaze da zvuk koji se cuje iz te kombinacije ne valja...ne zna o cemu govori...
Poenta cele ove price oko ovih zvucnika je da su sva 3 modela ustvari 3 najbolja 2.1 sistema...i da ako nako ima dobru zvucnu...i kvalitetan zvuk...FLAC..AC3.5.1 sa nekog DVD-a...tesko da to moze da zvuci lose...drugim recima...za sta god da se odlucis...neces pogresiti...end.

to care najzad je neko rekao pravu stvar :banana: :guitar: :,,:

Nazad
Vrh Dno