Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel cuo neko ove zvucnike? Planiram da ih uzmem pa da cujem i vase misljenje.
Koja je razlika izmedju digitalnog (usb) povezivanja i analognog (chinc), mislim u kvalitetu? Logicno je da je prvo bolje odnosno kvalitetnije.
Nisam ni ja Verovatno se pogresno izrazio! Sto se zvucnika tice ne znam, ali mislim da je zvuk preko cincha ili usb isti, mozda neka neprimetna razlika. Naravno ukoliko nisu u pitanju pozlaceni cinchevi i profi kablovi!!
Pa to je periferija za notebook i normalno je da će cena biti nešto viša, obzirom na elegantno povezivanje i male dimenzije, a imaju i cool display.
Mislim da se zvuk strimuje digitalno i konvertuje u analogni u samim zvučnicima, tako da što se prenosa tiče to je i bolje u donosu na klasični analogni.
To uopste nije periferija za notebook jer su veoma veliki (pogledaj dimenzije na sajtu), a i napajanje bi morali da imaju preko usb-a, a usb zvucnici postoje zadnjih 6 godina od kako se ustolicio usb prikljucak. Pitanje je bilo u vezi kvaliteta zvuka.
Prevideh taj ACDC adapter mislio sam da se napajaju preko USB-a pošto piše "Perfect for use with either a desktop or notebook PC", a u startu mi bilo sumnjivo 30W rms.