Šta je novo?

Logitech Z10

smile

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2000
Poena
619
Jel cuo neko ove zvucnike? Planiram da ih uzmem pa da cujem i vase misljenje.
Koja je razlika izmedju digitalnog (usb) povezivanja i analognog (chinc), mislim u kvalitetu? Logicno je da je prvo bolje odnosno kvalitetnije.

ZA usb izlaz još nisam čuo?!?

Nisam ni ja:) Verovatno se pogresno izrazio! Sto se zvucnika tice ne znam, ali mislim da je zvuk preko cincha ili usb isti, mozda neka neprimetna razlika. Naravno ukoliko nisu u pitanju pozlaceni cinchevi i profi kablovi!!

Poslednja izmena:
Altec FX4021 takodje moze da se prikljuce preko usb porta, nista cudno....

da vam ovo nije malo presQpo???

Pa to je periferija za notebook i normalno je da će cena biti nešto viša, obzirom na elegantno povezivanje i male dimenzije, a imaju i cool display. :)

Mislim da se zvuk strimuje digitalno i konvertuje u analogni u samim zvučnicima, tako da što se prenosa tiče to je i bolje u donosu na klasični analogni.

To uopste nije periferija za notebook jer su veoma veliki (pogledaj dimenzije na sajtu), a i napajanje bi morali da imaju preko usb-a, a usb zvucnici postoje zadnjih 6 godina od kako se ustolicio usb prikljucak. Pitanje je bilo u vezi kvaliteta zvuka.

Prevideh taj ACDC adapter :) mislio sam da se napajaju preko USB-a pošto piše "Perfect for use with either a desktop or notebook PC", a u startu mi bilo sumnjivo 30W rms. :D

Vrh Dno