D
Deleted member 30833
Guest
Malo sam više prokomentarisao ali se svodi na to da je pitanje da li postoji taj okružujući zvuk u prostoriji tokom gledanja filma/serije/koncerta/utakmice u 5.1 zvuku?
Koliko je to upečatljivo? Da li u nekom trenutku imate osećaj da ste zaista na koncertu u prvim redovima, u filmu (da avion proleti kroz sobu), koliko vufer kvalitetno odradi eksplozije itd. ili za ovakve stvari ipak ide hi-fi (5.1 ili 7.1 sa AVR-om, ili dolby atmos 5.1.4 ili 7.1.4) od preko hiljadu/dve/tri evra?
Z906?Poveži preko optike i vozi.
Posto se nesto preterano bas i ne razumem u te hi fi sisteme,da li je to to,ili nije posto ima vise zvucnika?I da li je pored pojacala potrebna zvucna karta za racunar? HvalaUzeh pre neki dan za 100e komplet zvucnika sa slike (polovni, naravno, ali u perfektnom stanju) i za 150e avr Pioneer vsx-329 (nov u radnji). Za ovaj novac ovo zvuci fenomenalno. Pre toga sam imao z5500 koji sam prodao za, takoreci, isti novac. Koliko samo ovo daje bolju zvucnu sliku od Logijevih... Uvek bih pre preporucio pojacalo (ili avr) + komplet zvucnika
Pogledajte prilog 204821
Da zauzet mi je hdmi ulaz na integrisanu graficku,ipak i zvucnu moram kupitiAudio video risiver. Ne treba ti dodatna zvucna. HDMI-jem povezes avr sa tvojom plocom, zatim na risiver povezes ovako neke zvucnike kao moje. Problem je ako ti je taj HDMI vec nakacen na monitor. Onda ili da kupujes zvucnu ili analogno da vezes uz malo grudvanja sa kablovima
Eltax Discovery
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari