Šta je novo?

Logitech Z-5500

Serbian91

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2009
Poena
350
Planiram da tokom ove nedelje kupim Logitech Z-5500 zvucnike, medjutim, problem je sto ih ne mogu nigde naci :)

Proverio sam u ATOM-u, Easy Computers, Duokom, VIP house... Da li ima da se kupe bilo gde u BG-u?

Traži očuvane, polovne. Novi su preskupi i ne vrede toliko.

Naravno,preskupi su sada,to je pre par godina bilo u pola cene..vidi da nadjes neke polovnjake koji su kao novi do 250e max,mada ja to nikada ne bi uzeo za te pare ali ko voli eto to je neki max koji bi trebao da plati..

Pokusavam i polovne da nadjem, mada ni tu nemam srece... :( (postavio sam vec thread u podforumu KUPUJEM)

Stavi ti oglas na jos neke sajtove,recimo pcberza i itsvet...ima ljudi koji samo tamo idu,pa ce mozda da se nadje neko kome ce da se `prodaju` z-5500 :) probaj

Ja vise nikome ne bi preporucio kupovinu Z-5500. Kada su pre 2-3god. kostali oko, pa i ispod 300e i sa 2-3god. garancije bili su super kupovina. Sada su novi jako skupi i ne vrede ~380-400e za koliko se valjda danas mogu naci. Usput treba da uracunate i to da je evro pre 2-3god. bio oko 80tak dinara ..

Polovni uglavnom nemaju ili im je ostalo jako malo garancije, a istina je da se ispostavilo da je sistem relativno sklon sitnim kvarovima - sta ako im ode ona konzola ? Mozete samo da se slikate ..

Pa sada da li za tako nesto treba davati neke vece pare ...ja mislim da ne.

Poslednja izmena:
Имаш их изложене у Биг Бенгу, Ушће шопинг центр у Београду. Цена 40 000, чини ми се.

Video sam ih pre jedno 10-ak dana u Palmoticevoj, odmah ispod knjizare Zavoda - ne znam ni cenu a ni ime radnje.

za te novce bolje uzeti ONKYO HT S3305

Moram da ozivim ovu temu :D

Uzimam zvucnike pocetkom sledece nedelje (Z-906, ukoliko ne nadjem nove Z-5500 za razumnu cenu ), pa me zanima da li neko mozda zna gde se u BG-u jos mogu kupiti ovi zvucnici?

Videh pre nekoliko sati u Saturnu u Minhenu - Z906, koštaju 270 evra. Kad se vrati PDV, izađu te 220 evra. Dosta povoljno, ko ide. Bose Companion je 347 evra kad vratiš porez 260-ak evra, a kod nas je 468 najniža cena i pitanje je da li ima (CT ima, ali košta blizu 500 evra).

Videh pre nekoliko sati u Saturnu u Minhenu - Z906, koštaju 270 evra. Kad se vrati PDV, izađu te 220 evra. Dosta povoljno, ko ide. Bose Companion je 347 evra kad vratiš porez 260-ak evra, a kod nas je 468 najniža cena i pitanje je da li ima (CT ima, ali košta blizu 500 evra).

Pa cek koliki porez vracas za Bose? 30%?

Ja kol'ko znam, u Svabiji je 19% :p

Nazad
Vrh Dno