Šta je novo?

Logitech Z-5500! Ima li? I gde?

Dreadnought

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2003
Poena
620
Videh vest na sajtu, pa sam malo pronjushkao po netu i napalio se ko mala zverka.

Znachi: Ima li kod nas da se nabavi? Gde? I ne bih uzeo za zlo ako bi neko naveo i orjentacionu cenu. :)

Uostalom koja firma je predstavnik Logitecha kod nas?

Distributeri su Logo i IrisMega, a partneri Imtel i ne znam ko još... Koliko znam, nisu još pristigli za prodaju.

Mozda u Listu ...

USD 399.95 ili ti oko 370.eur
A sto ne pozoves COMP-LAND na sajmu!
oni imaju sve Logitech-proizvode.
Ja sam kod njih pazario, Z-5300 5.1 THX.poz

Poslednja izmena:
mhz je napisao(la):
COMP-LAND na sajmu! oni imaju sve Logitech-proizvode.
To je maloprodaja od IrisMega, sumnjam da tamo znaju da kažu kad stiže...

mhz je napisao(la):
USD 399.95 ili ti oko 370.eur
A sto ne pozoves COMP-LAND na sajmu!
oni imaju sve Logitech-proizvode.
Ja sam kod njih pazario, Z-5300 5.1 THX.poz

Kako je tako mala razlika iizmedju USD i EUR-a?
Zar ne bi to trebalo da bude oko 330 e?

Milanche je napisao(la):
Kako je tako mala razlika iizmedju USD i EUR-a?
Zar ne bi to trebalo da bude oko 330 e?

po kursu nije tako mala razlika nego je mhz mislio na realne cene gde su cifre skoro iste i samo je druga valuta.

:wave:

Uskoro u Pyramid-u po ceni od 385EUR. Jos uvek ih nismo dobijali u maloprodaji, ali verujem da ce do kraja meseca biti u prodaji.

znaci to je tako dobar sistem zvuchnika :) ali bas dobar a sad kad sam video cenu 3xx zaboravio sam na njega :)

Ma meni nije zao love. Samo vrlo je malo verovatno da cu da se uglavim sa parama pre Nove godine.

Od subote u Pyramid-i na sajmu a u Novom Sadu ih vec sad ima.

Evo bas sam bacao pogled u par cenovnika...

Pin ga nudi za 360 ojra.

Dreadnought je napisao(la):
Evo bas sam bacao pogled u par cenovnika...

Pin ga nudi za 360 ojra.

U cemu je tolika razlika izmedju njih i Z-680 koji su duplo jeftiniji a imaju istu snagu?!?

NSX je napisao(la):
U cemu je tolika razlika izmedju njih i Z-680 koji su duplo jeftiniji a imaju istu snagu?!?

Aj budi dobar i reci: gde si to nashao za upola para? Evo nisam bio lenj (za divno cudo :D ) i pogledao sam na Logitekovom sajtu - ista snaga (jedino se koliko vidim dizajn razlikuje), ali je ista i preporučena cena od 400 doloresa.

Dreadnought je napisao(la):
Aj budi dobar i reci: gde si to nashao za upola para? Evo nisam bio lenj (za divno cudo :D ) i pogledao sam na Logitekovom sajtu - ista snaga (jedino se koliko vidim dizajn razlikuje), ali je ista i preporučena cena od 400 doloresa.

http://www.pricewatch.com

E "the F word". Ja se taman ponado da si to nash'o negde u nas.

A koliko ja vidim nije bash ni upola para ko sto ti kazes (na tom linku pishe ~240$). Ja sam recimo nashao dilere koji i 5500 valjaju za manje od 250 doldzi, samo sto su oni isto u belom svetu. :wall:

Nazad
Vrh Dno