daum
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2007
- Poena
- 320
Star par godina ali ukupno možda 20 radnih sati u Elite Dangerous. 99% vremena proveo u kutiji što je i razlog prodaje. Stanje shodno tome je 10/10, kao novo.
Paket je kompletan sa kutijom, dodatno sadrži opcioni širi oslonac za šaku i set dodatnih sprega sa kojima se podešava krutoća joysticka. Ovo je update varijante od Saiteka koji se desio nakon što ih je Logitech kupio.
Sve specifikacije imate na linku:
www.logitechg.com
Moguća zamena za neki volan, ako je potrebno i uz moju doplatu, pošaljite mi PM pa ako mi nešto deluje zanimljivo videćemo...
Slanje bih zaobišao trenutno jer ne volim da šaljem osetljivu robu kurirskim službama.
Preuzimanje Novi Beograd, Bežanija, Zemun...
Cena: 200 evra.
Kontakt na PM
Paket je kompletan sa kutijom, dodatno sadrži opcioni širi oslonac za šaku i set dodatnih sprega sa kojima se podešava krutoća joysticka. Ovo je update varijante od Saiteka koji se desio nakon što ih je Logitech kupio.
Sve specifikacije imate na linku:
Logitech G X56 VR Simulator Compatible HOTAS Joystick
Logitech G X56 flight and space simulator stick & throttle put realistic, customizable cockpit controls at your fingertips. Perfect for VR games.
Moguća zamena za neki volan, ako je potrebno i uz moju doplatu, pošaljite mi PM pa ako mi nešto deluje zanimljivo videćemo...
Slanje bih zaobišao trenutno jer ne volim da šaljem osetljivu robu kurirskim službama.
Preuzimanje Novi Beograd, Bežanija, Zemun...
Cena: 200 evra.
Kontakt na PM