Šta je novo?

Logitech X530 - Creative Inspire P5800 - Altec Lansing 251E

Dragan1985

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
319
Šta je od ovih zvučnika najbolje kupiti? Svi su po cenovnoj kategoriji tu negde (90E-100E). Logitech je najjeftiniji, a i meni vizuelno najlepši komplet.
Komplet bih priključio na Audigy 2, tako da tu ne bi tebalo da bude problema.

Poslednja izmena:
Onda ću uzeti Logitech. Najlepši su.

Dragan1985 je napisao(la):
Onda ću uzeti Logitech. Najlepši su.

ne verujem sta citam!!!lepsi? genius je tu babaroga. bar se dizajn ne moze dovesti u pitanje. masivni, svetlo drvo, veliki. sad sam se iznervirao.
da je rekao zbog zvuka ili sta drugo ali dizajn!

zigic je napisao(la):
ne verujem sta citam!!!lepsi? genius je tu babaroga. bar se dizajn ne moze dovesti u pitanje. masivni, svetlo drvo, veliki. sad sam se iznervirao.

Drvo, hm. Pre bih rekao iverica. Materijal od koga je napravljen zvučnik utiče na zvuk, ali ne određuje kvalitet samog zvučnika. JBL ima pojedine serije koje su u potunosti od plastike (i to HI-Fi, a ne kompjuterski) a zvuče fenomenalno.

Imam preko godinu dana X-530 i mogu da kažem da su jako prijatni za slušanje ako ga uporedim sa Technics SC EH750 - 5 zvučnika koji zna da bude prilično naporan za slušanje muzike (za filmove je odličan jer ima snagu pa može da "prodrma").
Genius sam imao prilike da slušam i deluju mi poprilično mutno. Jači su od X-530, ali za prosečnu sobu od 15-20 km2 i X-530 su sasvim dovoljni.

Usput da napomenem da je X-530 po stranim časopisima bolje ocenjen po kvalitetu zvuka i od mnogo skupljih zavučnika (4 od 5 zvezdica) i apsolutni je best buy u klasi do 100€.

Pozdrav

zigic je napisao(la):
Ja sam bio uporedio ova tri po dizajnu!

Logitech i za oči i za uši,bez trileme.

A recite mi dali ima na ovaj Logi daljinski ili nesto slicno kako bi podesavao zvuk ili ima samo potenijometar na samom zvucniku ???
POz...

Nema daljinski moraces da se cimas iz kreveta do desnog zvucnika smor ali ***!

Uzmi Altec Lansing....after all they did the Sidney Opera

Logitech x530 je svuda hvaljen i vazi kao dobra kupovina, ali sam na vise mesta naisao na uporedne testove gde je Creative T5900 (priblizno ista cena) ocenjen kao superiorniji po svim pitanjima: visoki, srednji, bas, funkcionalnost (x530 je bolje ocenjen samo po dizajnu).

Zamolio bih one koji su culi oba kompleta, da nam prenesu utiske...

Pazi ovako bolje od oba je Neo (MicroLab a6612) Sw-g51! cuo sam ga i imam 2.1 varijantu!
Drvene kutije,Odvojeno veliko pojacalo sa jedni slobodnim izlazom tako da mozes da prikacis mini liniju u drugoj sobi! Neo je jaci ova 2 i lepsi! cena...7.500

Logitech....plastika...lagani su....pojacalo integrisano---znam da su ih hvalili

Creative........Brate.....nemoj....od creativa kupujes zvucnu a ne jeftine zvucnike koji se pojacavaju kao diskmen
( ocajni su )

munja87 je napisao(la):
Pazi ovako bolje od oba je Neo (MicroLab a6612) Sw-g51! cuo sam ga i imam 2.1 varijantu!
Drvene kutije,Odvojeno veliko pojacalo sa jedni slobodnim izlazom tako da mozes da prikacis mini liniju u drugoj sobi! Neo je jaci ova 2 i lepsi! cena...7.500

Logitech....plastika...lagani su....pojacalo integrisano---znam da su ih hvalili

Creative........Brate.....nemoj....od creativa kupujes zvucnu a ne jeftine zvucnike koji se pojacavaju kao diskmen
( ocajni su )
Nemoj me pogresno shvatiti, ali moram da pitam da li si poslusao ova dva kompleta i uporedio ih sa Microlabom ili pricas ono 'rekla-kazala' i samo na osnovu izgleda...

Ako jesi, opisi malo zvuk. Nemoj izgled, plastiku, itd. To i mi vidimo na fotografijama...

Logitech jesam cuo....zvuk je fin( kvalitetan) ali ne i glasan....za filmove su ok ali za muziku bas i ne! pazi,ja trebam da kupim 5.1 i isto sam mislio kao i ti ali kad sam video neo i microlab ...predomislio sam se !
Za Creative bice "rekla - kazala!
Ja ti kazem: idi u prodavnicu i poslusaj, ovako se nikada neces odluciti,znam jer je meni tako !

Na ovaj model od Microlab-a G51 reci mi kakav je bass ???

Kakvi bre bakraci!
Altec rulz! :)

Poslednja izmena:
Ma da ,mislio sam na ove Neo-ve sive zvucnike...:) Ma znam ja karakteristike ,nego me interesuje kakav je bass na tim zvucnicima ako bi ga uporedio sa Logi-em X530 ???
POz...

Bas i uopšte zvuk Nea je iznenadjujuće dobar,čak su i lepši.Ja ih ne bih kupio samo zato što su potpisani sa neo,ko nema predrasuda neka izvoli da ih kupi.

ja imam z5300 i savrsheni su.promenio sam dosta modela,uglavnom Jazz... i ovi su mi do sada naj naj !

AyS^ je napisao(la):
ja imam z5300 i savrsheni su.promenio sam dosta modela,uglavnom Jazz... i ovi su mi do sada naj naj !
U da bre i meni se svidjaju,koja im je trenutno cijena???

Vrh Dno