Šta je novo?

Logitech wireless mouse reciever

dule0911

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2009
Poena
350
Dakle, mis u pitanju je Logitech mx1100R. Devojka ga ima odavno i jelte nema pojma zasto je stao da radi i strpala ga u fioku. Meni deluje skroz ok.

Medjutim wireless reciever ne radi. Ne prepoznaju ga dva laptopa sa win7. Probao sam da skinem i logitech connection utility medjutim ni on ga ne vidi, na oba kompa.

Da li postoji sansa da je neka glupost, da je samo negde izgubio kontakt? Da li uopste ima sanse da se popravlja? Ili da trazim drugi.
Mislio sam ili da dam ortaku da ga otvori, ili ja da probam sa lemilicom po obodima posto nema rupe za sraf... Ili mozda imaju zabice? Kako god, i kad ga otvorim, sem ako nije neki prost i vidljiv kvar da se negde otkacila zicica, nemam puno sanse bilo sta da popravim, pa ne znam ima li uopste poente da ga otvaram.

Ako trazim drugi, oce li raditi bilo koji logitech na 2.4Ghz ili moram da trazim bas za ovaj mis? Model recievera je C-UBF34, ne znam da li mi treba bas taj ili da jurim bilo kakav.

Poslednja izmena:
logitech pravi fakticki univerzalne recivere, tako da npr stari misevi se povezuju preko novih onih MALIH recivera, koji jedva strce sa usb porta,ako znas na koje mislim, e sad, verovatno je on odradio svoje, tako da i moras menjati, citao sam na netu da oni dok rade rade za sve pare, ali da je tesko da se poprave, mozda je sada to prazna prica, ali ipak i da kupis drugi ne znam ima li gde da se kupi samo reciver, ili moras zajedno sa misem. A i da kupis, radice reciver i za nov i za stari.

Onda cu morati da nadjem nekoga da ima reciever na 2.4Ghz da probam misa da sam siguran da radi, a onda se bacam u potragu. Makar kupio neki najjeftiniji bezicni mis zbog recievera, *** 😀

pogledaj po ogaslima, ili nekog prijatelja pitaj ima li. znam da ce raditi na drugom reciveru, u to ne sumnjaj.

E pa ipak ne radi na drugom recieveru. Jedan clan mi je rekao da na ovom misu radi samo njegov i reciever od mx revolutiona. 🙁
Danas sam probao reciever od nx60 misa, ne povezuju se uopste, mis ne radi... Iako reciever hoce da radi sa nekim drugim Logitech misom (nije nx60, vec neki drugi, cini mi se lx700, neki stariji model uglavnom).

Tako da se teska potraga upravo pretvorila u nemogucu, a i servisiranje ovog recievera mi vise ne deluje kao moguca opcija jer sumnjam i da moze da se sredi... Smor!

probaj da otvoris reciever, ako ga racunar ne repoznaje, velike su sanse da je samo neki kontakt u pitanju.

Nazad
Vrh Dno