Šta je novo?

Logitech Wave tastatura-problem sa dodatnim tasterima

dicma

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
05.07.2008
Poena
169
Kupio sam danas Logitech Wave Tastaturu (USB,žični model, bez miša,yu slova).

Imam sledeći problem dodatni tasteri za pojačavanje i utišavanje zvuka, stop , play, media player, calculator, mute i svi ostali ne rade. Jedini taster koji radi je stand by.
Instalirao sam drajvere koje sam dobio uz tastaturu i pustio automatski update i ništa.
Uz drajver imam i opciju mapiranja dodatnih tastera ali ni to nema uticaja.
Pre ove sam imao Microsoft Natural tastaturu i nisam imao takav problem s tim što ona nije išla na USB port.
Svi standardni tasteri rade normalno.
Na slici sam zelenom bojom označio jedini taster koji funkcioniše.

Poslednja izmena:
Koji Windows, koji SP, sta od patcheva?

Windows XP 32 bita.
Instaliran sa SP2 a updateovao se sam vremenom na SP3 v 3264 .

Probaj da instaliras noviji Set Point za dodatna podesavanja tastature, mislim da je poslednja verzija 4.60.122. Ja imam isti komplet i ne pravi probleme po XP SP3. Radi extra.

Skinuo sam najnovije gorepomenute drajvere i opet ništa.

pretpostavljam da si prikljucio u usb a ne u onaj konvertor pa u ps2.... ako nije tako, onda ubodi u usb, meni je pravila probleme preko ps2... mada, radilo mi je vise dugmica nego tebi koliko se secam

Uključio sam je u USB.
poludeću...:mad::mad::mad:

probaj tastaturu na drugom kompu...ako opet ne radi problem je u tastaturi...

Pa da, to mi je jedino i preostalo.
Ne znam da li ima neke veze što sam pri instalaciji tastature išao na cancel kada me je windows pitao pa sam instalirao ručno drajvere baš za nju.
Pretpostavljam da ne čim barem delimično radi...

Deinstaliraj, pa je ponovo instaliraj. Prvo deinstaliraj setpoint, pa iz device manager-a!

Stigo mi novi komp u međuvremenu i sad radi sve ok:banana::banana::banana: i sa starim drajverima.

Nazad
Vrh Dno