Šta je novo?

Logitech Wave keyboard

LUC1FER

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
649
Gde kod nas kupiti ZICANU Logitech Wave sa US rasporedom tastera...

Mada, navedite i gde ima verzije sa YU fontom...

Prema Berzi, u tamo nekom T3Shop-u (bio 30. decembra, nisu imali, kao sve prodali), kao i u Microsystems-u (nisam bio, videcu ovih dana).

I ja sam zainteresovan za ovaj model tastature ako neko zna gde ima sa YU tasterima neka javi i da je zicana.

Ja pazario danas svoju za 2500 din 🙂

Zicana sa YU rasporedom od usera sa ovog foruma...njegov primerak

To onaj decko sto je hteo da proda/menja za US verziju? 🙂

Wave

Da ja sam.Lomio sam se,ali brate ne mogu da se naviknem na YU font pa to ti je.Citav zivot sam kuckao na US fontu i kada promenis na drugi font to je katastrofa.Inace i dalje jurim za Wave na US jer je bas dobra,pa ako znate da negde ima javljajte.Pozz.

Svi imaju onu bezicnu u kompletu sa misem i cena je malo VISOKA a samo tastaturu zicanu nema niko zar je tolika naval bila za taj model.

Da ja sam.Lomio sam se,ali brate ne mogu da se naviknem na YU font pa to ti je.Citav zivot sam kuckao na US fontu i kada promenis na drugi font to je katastrofa.Inace i dalje jurim za Wave na US jer je bas dobra,pa ako znate da negde ima javljajte.Pozz.
Znam, razumem te... evo, ja sam sad na tastaturi sa US raposredom, i nema sanse da se naviknem, jedva cekam da se vrnem na neku sa YU - tacnije, upravo ovu Wave 😀

Jes to je ta...prezadovoljan sam inace...

Au bre necu docekati 14 januar. Sto li tako kasno pocinju sa radom ovi u mikrosistemu.

Evo ja danas pazario u T3Shop-u dobili su ih ponovo cena prava sitnica 4020.00 dinara sa PDV-om.

U jednoj veleprodaji je bilo 15 jura dosta primeraka i taman da se naruci kroz dva sata nije ostal ni jedna takod da sad vidid te koliki je lopovluk u pitanju.

@CAR

Raspored je YU.

Wave Keyboard

Napokon danas stigla i pazarih Wave keyboard sa US fontom.:banana:To je prava stvar kada uzmes font koji ti odgovara.:type:

Gde sad ima ova tastatura, koliko je najjeftinija? Koja je fora sa tim fontovima, koja je razlike, sta bi promenilo sa tim?

Uzeo bih odma, ali nikako zicanu, vec bezicnu, ide sa misem?

US ispade jeftinija od YU. :smash:

Ma, to kod onih pajsera u T3... videli da ima potraznje za ovim tastaturama, pa postali alavi.

Nazad
Vrh Dno